Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatini Toparlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konularında güzel fikirlerin olacak bugün. Hayatında kimse olmasa da aşktan ne beklediğini anlamana yetecek kadar güzel ilhamlar bulabilirsin. Kendini ilişkiler konusunda daha açık hissederken bulacaksın.

Bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle bazı kişilere takındığınız tutum pek otorite amaçlı görünmüyor. Yeni düşüncelere daha ilgili yaklaşımlarınız gerekebilir.

Bugün maddi konularda olumlu davranmak ve daha iyisini elde edeceğine inanarak hareket etmek sana güzel şeyler kazandıracak. Maddi olarak hedeflerine ulaşmak sana kendini daha iyi hissettirecek bugün.

Hem egzersize hem de daha fazla su içmeye dikkat etmen gereken bir gün olacak. Bugün açık hava aktivitelerinde bulunabilir ve her zamankinden daha fazla su tüketebilirsin. Kendini çok daha iyi hissedebilirsin böylece.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla daha keyifli aktivitelere katılmak ve güzel sohbetler etmek günün enerjisini belirleyecek senin için. Kendini daha iyi hissedeceğin ve çevrendekilere de bunu hissettireceğin bir gündesin. Bugün evde boş boş oturmamalısın!

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazlasıyla dalgın olma sorumluluklarını tam kapasiteyle yerine getirmeni zorlaştırıyor. Dikkatini toplamanın yollarını arayacaksın. Gün içinde heyecanlanmana neden olacak birine kendini daha yakın hissetmeye başlıyorsun. Fikir aldığın arkadaşlarına artık sen fikir vermeye başlıyorsun. İşlerini evden yürüten bir Akrep burcuysan, internetle ilgili problemlerin olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fırsat bulamadığınız ya da yeterli güce sahip olamadığınız tüm konular için düğmeye basmak isteyebilirsiniz. Mevcut durumunuzu geliştirmek, kendinize ait bir plan dahilinde olmak sizi daha çok mutlu edebilir. Bu da hayatınıza girecek insanlar ve kuracağınız ilişkilerde belirleyici olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde sizi zorlayan konulara karşı çabuk pes etmeyeceksiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin farklı bir iletişim tarzı olabilir. Bazıları daha yumuşak bir dil tercih ederken, bazıları daha sert yaklaşır. Ancak en iyi iletişim yolu, öncelikle karşı tarafı dinlemekten geçer. Aktif bir şekilde dinleyin, sakin kalın ve karşınızdakinin duygu ve düşüncelerini ifade etmesine izin verin. Belki de bunu kendinize hatırlatmalısınız.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarla ilgili konular gündeminde olabilir. Varsa çocuklarına sevecekleri yeni bir hobi kazandırabilirsin. Belki de çocuklara yönelik yenifikirleri zihninde canlanabilir. Eğitim ve öğretim konuları daha baskın olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki birine karşı daha hassas hissediyor olabilirsiniz. Bugün size söyledikleri şeylerin ilişkiniz veya sizle ilgili olmama ihtimalini düşünmeniz gerekiyor. Özellikle ortak çalıştığınız bir proje varsa ve bunun üzerinden bir anlaşmazlık oluştuysa bunun aranızdaki iletişimi nasıl etkileyeceğini belirlemek sizin elinizde olabilir. Diğer kişiyi anlamak, uzlaşmanın size düşen kısmını yerine getirmek ve karşı tarafın duygularına karşı daha duyarlı olmak, birlikte büyüme arzunuzu kanıtlayabilir. Onlara sadece konuşmaktan daha fazlası olduğunuzu, bir şeyleri eyleme geçirdiğinizi hatırlatın! Küsmek ve kin tutmak çok daha kolay görünse de aranızdaki ilişki muhtemelen buna değer.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın, kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden vearkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Ben de buradayım diyebilirsiniz fakat bu durum bazı eril kişilerle sorunlara sebep olabilir. İş hayatınızdan dolayı evlilikte ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız, inatçı tutumunuzdan vazgeçip düşüncelerinizi değiştirin. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. İçinizdeki duyguları gün ışığına çıkartın. İşinizdeki sorunların çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişebilir. Bir alacağınızı tahsil etmekte sıkıntınız var, bir süre daha devam edecek. Sıkıntılarınızın yaratacağı hastalıklardan korunmak için spor yapın.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>