Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Alıngansın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Ani değişimler ve gelişmeler seni gafil avlayabilir bugün. Yaşanan hızlı olaylar karşısında tepkilerini kontrollü vermek seni yoracak. Sonradan pişman olacağın şeyler söylemek aşk hayatında sıkıntı yaratabilir.

İş ilişkilerinizde hiç düzelmeyecek gibi görünen bir takışmanız var. Bu konuda arabulucuya gereksiniminiz olacak, o arayıştan vazgeçin. Önümüzdeki günlerde bazı çalışma arkadaşlarınızladışı yakınlaşmalarınız olabilir.

Maddi konularda biraz sıkışabilirsin bugün. Ancak bu sıkışıklık sende kafa karışıklığına sebep olmayacak. Sorunlara daha yararlı çözümler bulabilecek ve parasal konularda daha sağlam adımlar atabileceksin.

Bugün sakin ve huzurlu bir vakit geçirmek zihnini boşaltmaya ve kendine odaklanmana daha fazla yer açabilir. Stresten uzak kalmak kaslarının da rahatlamasına yol açacak. O yüzden kendin için zaman ayırmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin kontrolünü bırakman sana daha iyi bir enerji sağlayacak. Kontrol edemediğin şeyler için üzülüp kaygılanmak yerine sahip olduğun güzellikler için şükretmek, gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün ilgi alanlarınıza ve hobilerinize yönelmek için harika bir gün olacak. Sevdiğiniz ancak bir türlü başlayamadığınız bir hobiniz varsa bugün onun için harika bir zaman! Bugün hayatınızı sorgularken aslında geleceğe dair daha emin adımlar atmaya başlayacaksınız.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşının hiç bilmediğin bir sırrını öğrenebilirsin. Alınganlığın artabilir. Yakın bir dostunun yaptığı espriyi yanlış anlıyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan maddi sıkıntılar buna engel teşkil edebilir. Mental olarak sende bu konuya hazır olamadığını hissediyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilin ile yeni bir diziye başlayabilirsin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda fazlaca takıntılı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak sadece farkında olmak yetmeyecektir, dolayısıyla bu durumun gereklerini de yerine getirerek hayatınızda bir toparlanma ve arınma dönemi başlatmalısınız.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ya da arkadaşlıklar içinde daha fazla şey yapma gereği duyabilirsiniz ancak ciddi düşünceler de sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Pozitif düşünün.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verimli olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi partnerinizle romantik bir ilişki yaşamaya adayın ve sonuçta sevginizin gördüğü karşılık ile mest olun

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 7. evinde yani ikili ilişkiler evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Aşka, ilişkilere, arkadaşlıklara daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Yapıcı bir tutum sergilemek birçok konuda ön plana çıkabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine yeni bilgiler öğretmek, onları olası tuzaklara karşı uyarabilir. Bir arkadaşınızın içinden geçmekte olduğu zor bir durumu çoktan atlatmış olabilirsiniz veya önlerindeki engellerin gözden kaçtığını görebiliyor olabilirsiniz. Onlar için her şeyi düzeltmeye çalışmak cazip gelse de, öğrendiklerini kendi yöntemleriyle uygulamaya koyabilmeleri için onlara bildiklerinizi öğretmek daha iyi olacaktır. Yaratıcılıkları ile sizi şaşırtabilir ve etkileyebilirler. Bugün özellikle karşı cinse karşı daha ayrı bir çekiciliğiniz olabilir. Aşk hayatınızda bir hareketlenme istiyorsanız bu enerjiden yararlanmalı ve kendinizi müstakbel adaylarla aynı ortama sokmalısınız.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerçekleştirmek istediğiniz projelerinize karşı oluşabilecek hiçbir karşıt düşünce, sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili veya aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşanabilir. Partnerinizle, ortağınızla ilgili ani güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koşullarınızı gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 53" R
Ay
Oğlak
12° 09' 46"
Merkür
Koç
16° 33' 47"
Venüs
Koç
29° 48' 08"
Mars
Balık
28° 58' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 50"
Satürn
Balık
16° 29' 22"
Uranüs
Boğa
22° 17' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 14"
Lilith
Başak
23° 13' 48"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>