Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Evcil Hayvanınla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 40%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Olağan enerjin söz konusu. Son birkaç günün zirve enerjisine bağlı olaraktan, bu enerji normalleşmesi iyi bir şey olabilir. Her zaman yüksek viteste olmak iyi değildir; ne kadar olmak istesen de. Dinlenme ve rahatlama da enerji kadar önemlidir ve evren de bu gevşeme evresine girdiğini sana göstermek ister. Neden karşı koyasın? Yavaşla ve kendini dinlenerek canlandır.Bugün özel bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz. Bir partiye giden arkadaşlarınıza katılabilir ya da başka bir sosyal geziye davet edilebilirsiniz. Muhtemelen en yeni kıyafetinizi giyip oraya gitmek ve parlamak isteyeceksiniz! Belki de en iyi yüzünüzü takınmak ve diğerlerininin biraz pozitif anlamda dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Çekici adaylarla hafiften flört etmenin tadını çıkarın, kara kaplı kitabınıza eklemek üzere birkaç telefon numarası toplayın ve biraz eğlenin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacaklar ve görevler ön planda olabilir. Temizlik ve düzenle ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi iyileştirmeye veya bedenen rahatlamaya vakit ayırabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ağırlıklı olarak gündeminde maddi konular olacak. Ailenden gelen maddi destek, zor günlerde sana çok iyi gelecek. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla uzun süren telefon görüşmelerin olabilir. Evcil hayvanı olan bir Akrep burcuysan, hayvanınla daha yakından ilgileneceksin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir döneme başlamak için ilk ortaklığınızı yapıyorsunuz. Yarınlara hazırladığınız birikiminizi ortaya çıkarma zamanı geldi. Bu hafta içinde belki de yapacağınız seyahatleriniz iptal olmuş olabilir. Bunların telafisini ilerleyen günlerde daha iyi yapacaksınız. Öfke duymayın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde liner bir yol olmadığını görmek sizi rahatlatacak hem de bolluk bereket içerisinde hissettirecektir. Kendinizi güvenceleme ihtiyacını minimuma indirmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konunun özüne inmek için herhangi bir durumun yüzeysel yönlerini görebiliyorsunuz. Bu yetenek, böyle bir zamanda son derece güçlü ve son derece değerli olacaktır. Her zamankinden daha derinlemesine araştırmaktan korkmayın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Çalışmalarınızda, karşı taraftan beklediğiniz güven duygusunu göreceksiniz. 

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek için kendinizi duygusal olarak hazır hissediyorsunuz, fakat kriterlerinize uygun bir partner adayı bulamıyorsunuz. Bugün kariyeriniz veyahayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizeicat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 55"
Ay
Kova
25° 09' 14"
Merkür
Koç
17° 52' 17"
Venüs
Boğa
03° 39' 09"
Mars
Koç
01° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 37"
Satürn
Balık
16° 45' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 47"
Lilith
Başak
23° 34' 36"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>