Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aklındaki Sorulara Yanıt Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Bugün duygularının gücünü keşfetmeye yatkın olacaksın. “Aşırı hassaslık” dediğin şeye karşı koymak ve savaşmak için çabalama. Çocukluğundan kalma bir etki sana gerçek ihtiyaçlarını hatırlatma konusunda yardımcı olacak. Senin üzerinde etkisi fazla olan insanlardan biraz uzak durman iyi olmaz mı? Bunun üzerine düşün ve hislerine göre hareket et...Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla, sevdiklerinizle ilgilenebilir; daha korumacı olabilirsiniz. Şefkat, anlayış ve affedişin sizi özgürleştireceği bir gün. Koşulları kabul içinde olun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir tempon olacak. Aklında birçok soru var. Çalışma arkadaşınla yapacağın telefon görüşmeleri bu sorulara yanıt bulmana yardımcı olabilir. Ev dekorasyonu ile meşgul olacağın akşam saatlerinde evindeki çiçeklere daha fazla vakit ayıracaksın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızı değerlendirirken keyfi hareketlerde bulunabilirsiniz. İlerde sizi zor durumda bırakabilecek olan bu davranışa bir sınır koymalısınız. Aksi takdirde yapmak istediğiniz başka şeyler olduğunda bunu mümkün kılmak için farklı arayışlar içine girmeniz gerekecektir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gün içinde ani tavır değişikliği içinde olmamaya özen gösterin. Planlarınızdaki değişikliklere çabuk ayak uydurmanızda fayda var. Ayrıca hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar artabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konularda dikkatli adım atmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum sizi demoralize ederek işinizi sorgulamanıza neden olabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tamamen anlaşılması zor gibi görünen bazı bilgileri toplamaya çalışırken kafa karışıklığı hüküm sürebilir. Bir proje mi araştırıyorsunuz? Gerçeklerden bazıları belirsiz mi? Şimdilik başka bir şey üzerinde çalışmak ve birkaç gün içinde araştırmanıza geri dönmek daha iyi olabilir. 

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onunla ilgili içinizdeki fırtınaları dindirmekten başka çareniz yok. Gerekli harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stres ile boğuşabilirsiniz. Kendinize dinlenmek için zaman yaratmalısınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevgiliniz ile geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla sosyalleşmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Aileniz ile birlikte ciddi bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırıyor.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>