Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önemli kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, özellikle aşk ve romantizm ile ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz içe kapanık hissediyor olabilirsiniz. İçgüdülerinize kulak verin ve tereddütlerinizin asılsız olmadığını bilin. Bazen, biraz yavaşlayıp nereye gittiğinizi sorgulamak iyidir. Fakat bir sonraki büyük adımı atmanız gerektiğinde kendinizden şüphe etmeyin.

Bugün işyerinde çatışma yaşayabilirsiniz. Zararı hafifletmese sizin elinizde. Neden günearkadaşlarınızla bir ekip toplantısı yaparak başlamıyorsunuz? İnsanları, hislerini açıklamak için cesaretlendirerek günün ilerleyen vakitlerinde gerçekleşebilecek tartışmaları önleyebilir. Birlikte güven ve ekip bilinci çalışmaları yapmak için vakit ayırın. İnsanlar tüm bunları bayağı bulup gözlerini devirse de, herkes pek çok önemli deneyim edinecek.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

İçsel gücün ve farkındalığın oldukça doğrulanacak. Bazı derin rüyalar ve vahiyler derinlerinde bir yerden kendini gösterebilir ve eski travma ve fobilerini özgür bırakarak her zamankinden daha özgüvenli hareket edebilmen için sana yol açabilir. Fiziksel enerjin yüksek, yine de uykunu aksatma. Ayrıcı içgüdülerin de sağlam ve sana insanlara dokunabilme şansı sunuyor. Bu durumdan faydalan!Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili konularda sezgileriniz daha güçlü çalışabilir. Güven veren insanlarla, güven veren ilişkilerde olma zamanı. Sizi zehirleyen duygulardan uzaklaşın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için özel bir gün. Hem özel hayatında hem de kariyer hayatında alman gereken önemli kararlar olabilir. Aynı anda birden fazla işle meşgul olman gerekebilir. Boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek için programını gözden geçireceksin. Yeni aldığın kitaplık ile ilgilenebilirsin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel görüşleriniz sorulduğunda bunu açık yüreklilikle ifade ediyorsunuz. Gerçekleri duymak istemeyenlere bu tavrınız soğuk duş etkisi yaratabilir. Ancak oklarınızın doğru hedefe gittiğinden emin olmalı, açık sözlü olmakla kırıp dökmek arasındaki ince çizgiyi kaçırmamalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde problemler yaşayabilirsiniz. İşinizi yaparken kavgalardan kaçının. Bilhassaverenlerinizin önünde tartışmanız için provake edilebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli bir durumun gerçekliği daha net hale geldi ve olayları daha pratik bir şekilde görüyorsunuz. Sonuç olarak, kendinize daha çok güveniyorsunuz ve duygularınızın sizi işinizden uzaklaştırmasına izin veremezsiniz. Ayrıca üretkenliğiniz çok yüksek.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı ailenize ve arkadaşlarınıza yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kariyeriniz hakkında çok önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Neşenizi artıracak aktivitelere yönelin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Motivasyon gücünüz yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına cevap vermenizi sağlayacak. Yaşadığınız değişimler konusunda birçok aktivite ilginizi çekecek.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 15"
Ay
Akrep
18° 53' 31"
Merkür
Koç
26° 14' 49"
Venüs
Balık
21° 03' 21"
Mars
Balık
04° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 01"
Satürn
Balık
13° 15' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 28"
Neptün
Balık
27° 47' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 03"
Lilith
Başak
19° 44' 49"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>