Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Erken Saatte Uyanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün duygularınızı ifade etme günü. Birine karşı bir şeyler hissediyorsanız, ona açılmaya karar verebilirsiniz. Veya uzun süredir biriyle beraberseniz, bir süredir hissettiğiniz bazı önemli duyguları açığa vurabilirsiniz. Bugün, duygularınızı tam anlamıyla açık etmek için iyi bir zaman. Geri çekilmeyin. Kalbinizden geldiği gibi konuşmaya cesaret ederseniz, harika şeyler olabilir.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok sıcak ve sevgi dolu haber alabilirsiniz. Bunlar mesajlaşma ya da telefon görüşmesi veya belki de birkaç kartpostal gönderimi şeklinde olabilir. Bir süredir sesini duymadığınız, uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla telefonda arayı kapatmakla meşgul olabilirsiniz. Aile üyeleriyle ya da bir partnerle ilişkileriniz bugün destekleyici ve içten olabilir. Hal böyle iken, sahip olduklarınız için duyduğunuz şükran duygusu ön plana çıkabilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, nostalji hakim olabilir. Olaylara ve kişilere daha gerçekçi bakma eğiliminde; zaman zaman da karamsar olabilirsiniz. Mantıksal ve objektif bakmak ise size kazandıracaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tamamlaman gereken işler için erken saatlerde uyanabilirsin. Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlemini şimdiden almak istiyorsun. Teknolojik aygıtlarla başın belada olabilir, sorunlar yaşayabilirsin. Son günlerde fazla vakit ayırdığını düşündüğün sosyal medya hesaplarını askıya almayı düşüneceksin.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurmak istediğiniz yeni girişimde son karara varıyorsunuz. Ortaklık için görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bu yolu kiminle ve ne şekilde yürümek istediğinize karar vermek belki kolay olmayacaktır. Ama zaman içinde aldığınız en doğru kararların bugünkü girişimleriniz olduğunu anlayabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Ev hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden farklı yorumlar alabilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi kendi iç sesinizin yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kişilere tamamlanmamış projelerinizi anlatmamanızda fayda var. Bu süreçte sizden beklenen nezaketinizi korumanız.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla çalışırken bulabilirsiniz. Bir proje üzerinde işbirliği yaparken farklı bir ekibe atanabilirsiniz. Veya grubunuza eklenen bazı yeni çalışanlar olabilir. Diğer bilgili insanlarla ittifaklar kurmak için güzel bir gün.

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin size vereceği destek önemli olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin fikirleri ters gelebilir fakat geçici olarak, önlemlerinizi alacaksınız. Bugün özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tamamen partnerinize veya eşinize odaklanabilir, ilişkiniz üzerinde durabilirsiniz. Eğer kaşınızdaki kişi ilişkinin idaresini ele almaya çalışırsa direnmeyin. Ancak bu şekilde günün etkilerini en olumlu halleriyle hissedeceksiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi duygusal olarak hazır hissetmelisiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile çok iyi anlaşıyorsunuz ve etrafınıza neşe saçıyorsunuz. Egzersiz yaparken kendinizi fazla zorlamadığınızdan emin olun.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın düşünceleri, isteklerinize kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin davranışlarından rahatsız olacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>