Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tavsiyeler İşine Yarıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Bugün ruhunun yin ve yang kısımlarıyla alakalı olarak hassas bir denge söz konusu. Muhtemelen bir yanın daha fazlasını isterken, öbür yanın enerjinini büyük kısmını başkalarına yansıtman konusunda seni dürtüyor. Kendini her şeyi içine çekebilecek bir prizma gibi düşün, senle uyuşmayan şeyleri filtreden geçirip dışarı atıyor ve böylece bu attıkları parlak bir gökkuşağına dönüşüyor.Bugün teraziyi dengede tutmak pek kolay birolmayabilir fakat başkası yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız? Diğer insanlardan gelen güçlü fikirlerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Cephaneniz dolu ve bu zorluklara göğüs germeyi kabul ederseniz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıca ateşli bir tartışmanın da içine düşebilirsiniz. Kendinize inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün negatif ortamlardan, negatif insanlardan uzak kalmaya çalışmak enerji alanınızı korumanızı sağlayabilir. Çocuklarınıza karşı daha korumacı, fedakar ve hassas olabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çıkmazda olduğun konularda aile büyüklerine danışıyorsun. Aile büyüklerinden aldığın tavsiyeler işine yarıyor. Eğitim hayatına devam eden bir Akrep burcuysan, akademik kariyer yapma gibi planların olabilir. Kendini geliştirmek için radikal kararlar almaktan çekinmeyeceksin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle aranızdaki duygusal bağınız sizi her olumsuz konuda bir araya getirecek ve birlik kuvvet doğmasını sağlayacaktır. Bu da iletişiminizin hız ve nitelik kazanması demek oluyor. Birbirine tutunmanın en güzel örneğini yaşıyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ortaya koyarken daha cesur ve yenilikçi olmaya bakın. Kişisel konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşınamaz pahalı bir şey almak niyetindeyseniz ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. Mesleki konularda etrafınızdaki atışmaların ortasında kalmamaya çalışın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla aranıza istemeden de olsa mesafe koydunuz ve şimdi de bu mesafeyi aşamıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileri bazen kafa karıştırıcı olabilir. Onunla kalbinizden geçenleri açıkça paylaşın ve ne tepki vereceğini gözlemleyin

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde, düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek başarılı çalışmaların altına imza atacaksınız. 

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızın hareketlenmesi ve yoğunlaşması mümkündür. Yakın ilişkilerinize, özellikle de partneriniz veya eşinizle yaşadığınız ilişkiye odaklanabilirsiniz. Aşırıya kaçıp kıskançlık veya sahiplenme duygularına kapılmayın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte vakit geçirmekten keyif almayabilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Kendinizle gurur duymanızı sağlayacak bir şeyler yapın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için fırsatları gözden geçirmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>