Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önlemler Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün ailenizle meşgul olabilirsiniz. Kendinize ayıracak pek vaktiniz olmayabilir çünkü karşılıklı ziyaretler yaşanabilir! Günün enerjisine kendinizi bırakın. Sevdiklerinize odaklanmaya çalışın ve eğer yapabiliyorsanız onlara yardım edin. Anne-babanız evlerindeki bir şeyle ilgili sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilirler. Kardeşiniz, sizden ocuğuna bakmanızı isteyebilir. Yeğeninizle vakit geçirmek hoşunuza gidecek.

Bugün, bir çok farklı insanla iletişim kuracağınız bir gün olabilir. Çalışmanız gerekiyorsa, telefon görüşmeleri yapacak, müşterilerle ilgilenecek ve ortalığı yakan meşhur yangınları söndüreceksiniz. Tüm bu faaliyetler sizi yorabilir, bu yüzden ekstra enerji için bir miktar proteinli beslenmeye çalışın. Yakıtınız düşükken etrafta koşmaya devam edemezsiniz! Kendinize iyi bakarsanız, network kurmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla, sevdiklerinizle ilgilenebilir; daha korumacı olabilirsiniz. Şefkat, anlayış ve affedişin sizi özgürleştireceği bir gün. Koşulları kabul içinde olun.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerinin karşılanmamış olması seni üzebilir. Maddi anlamda zor günler yaşamamak için önlemlerini şimdiden almak istiyorsun. Gerçekleştireceğin gayrimenkul alımının ertelenmiş olması seni üzmüş olabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle aranda geçmiş konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınız ve gelir-gider dengeniz konusunda rahatlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda geçen para temelli diyaloglar da bu durumu destekleyecektir. Farklı ve beklenmedik fikirlere açık olun.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı kontrol etmeye çalışın. İstemeden söylediğiniz sözler, daha sonra sizi zor duruma sokabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konularda dikkatli adım atmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum sizi demoralize ederek işinizi sorgulamanıza neden olabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli ve iyimser bir haldesiniz, ancak herkesin bu enerjiyi hissetmediğini unutmayın. Bulunduğunuz ortamlarda kendini biraz ruhsuz  hissedenlere karşı duyarlı olun. Başkalarına karşı duyarsızlık, muhtemelen çok zor bir yüzleşmenin zeminini oluşturur.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla etkileyici bir partner adayıyla tanışacaksınız. Kariyeriniz ile ilgili çok önemli bir ileti alabilirsiniz. Son zamanlarda aklınızdan çok değerli bir insan geçiyor ve onunla görüşmek istiyorsunuz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok iyi tanıyor ve kişiliğinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmak bazıları için önemli olamayabilir. Ama siz, amaçlarınıza göre yaşadığınız için fikirlerinizi savunmaktan yanasınız.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>