Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Araştırmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 60%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Olağan enerjin söz konusu. Son birkaç günün zirve enerjisine bağlı olaraktan, bu enerji normalleşmesi iyi bir şey olabilir. Her zaman yüksek viteste olmak iyi değildir; ne kadar olmak istesen de. Dinlenme ve rahatlama da enerji kadar önemlidir ve evren de bu gevşeme evresine girdiğini sana göstermek ister. Neden karşı koyasın? Yavaşla ve kendini dinlenerek canlandır.Bugün özel bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz. Bir partiye giden arkadaşlarınıza katılabilir ya da başka bir sosyal geziye davet edilebilirsiniz. Muhtemelen en yeni kıyafetinizi giyip oraya gitmek ve parlamak isteyeceksiniz! Belki de en iyi yüzünüzü takınmak ve diğerlerininin biraz pozitif anlamda dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Çekici adaylarla hafiften flört etmenin tadını çıkarın, kara kaplı kitabınıza eklemek üzere birkaç telefon numarası toplayın ve biraz eğlenin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teraziyi dengede tutmak pek kolay birolmayabilir fakat başkası yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız? Diğer insanlardan gelen güçlü fikirlerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Cephaneniz dolu ve bu zorluklara göğüs germeyi kabul ederseniz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıca ateşli bir tartışmanın da içine düşebilirsiniz. Kendinize inanın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar vehayatı gündeminizde olabilir. Sorun ve problemlere odaklanmaya daha meyilli olabilirsiniz. Egzersiz ve hareket daha iyi hissettirecek ve enerjinizi yükseltecektir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamalarının artması maddi konularda seni zor duruma sokabilir. Evde ani şekilde çıkan tadilat işlemleri, seni gün içerisindeki planlarından alıkoyabilir. Çocuk sahini bir Akrep burcuysan, çocuklarınla vakit geçirebilirsin. Kişisel gelişimine önem verdiğin bu günlerde, yeni bir kurs için araştırmalar yapabilirsin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirlere açık değilsiniz. Geçmiş ve gelenekçi düşünceniz sizi modern çağa adapte etmekte zorluyor. Bazı sabitlikleri esnetmediğiniz sürece istediğiniz hayatı yaşayamayacağınızın sinyalini veren olayları düşünün ve bunlardan çıkan derslerle hareket etmeyi kendinize bir kural olarak koyun.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve çalışma gerektiren koşullar öne çıkabilir. Verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Daha planlı olmaya bakmalısınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda karar alabilir ya da uygulamaya geçebilirsiniz. Bu karar alma ya da uygulamaya geçme hali ile beraber bilgi de sizinle birlikte gelebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşlı insanlarla ilişkileriniz muhtemelen iyi gidiyor ve ailenizin belirli bir üyesi ile aranızda var olabilecek engelleri aşabileceğinizi göreceksiniz. En yakın akrabalarınız arasındaki herhangi bir anlaşmazlığı düzeltmek için de bilinçli bir çaba göstereceksiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. İçinde bulunduğunuz ortamlardaki gelişmelerle bir sonuca varamazsınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulabilmek için sosyalleşmeniz gerekiyor. İş yerinizdeki çalışmalarınıza odaklanın ve hata yapmaktan kaçının. Enerjinizi düşüren şeyleri hayatınızdan uzaklaştırın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden maddi destek isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşacaksınız.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>