Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Radikal Değişimler Gündeminde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizden duygusal bir iletişim alabilirsiniz. Bu erken mi? Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğinizden tam olarak emin değil misiniz? Eğer öyle değilse, geri çekilmeyin ve kesinlikle "arkadaş olalım" konuşmasını yapmayın. Olanlar çok ani oldu ve hazırlıksız yakalandınız, ancak bu ilişkiyi sabote etmek için bir neden değil. Uzak durun, hiçbir şey söylemeyin ve biraz düşünün.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün teması hayal gücü ve düş kurmak olabilir. Gezegenlerin enerjisi sizi bulutların üzerine çıkarıp yere inmenizi zorlaştırabilir. Kişisel hayallerinizi takıntı haline getirebilirsiniz. Önceki gece izlediğiniz bir film sürekli kafanızda dönebilir. Gün içinde sık sık mola vermeye çalışın ve yapabiliyorsanız dışarı çıkıp biraz hava alın!

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar vehayatı gündeminizde olabilir. Sorun ve problemlere odaklanmaya daha meyilli olabilirsiniz. Egzersiz ve hareket daha iyi hissettirecek ve enerjinizi yükseltecektir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yeni bir sayfa açıyorsun. Karşıt burcunda Yeniay meydana gelirken, radikal değişimler de gündemine gelecek. Uzun süredir yalnız olan bir Akrep burcuysan, duygusal hayatın hareketlenmeye başlayabilir. Eğitim hayatına devam eden bir Akrep burcuysan, önemli bir karar aşamasında olabilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olgunlukla karşılayacağınız durumlara artık sizden beklenmeyen tepkiler veriyorsunuz. Tahammül seviyeniz azaldıkça sabrınız da sınanacaktır. Kendinize hakim olmakta zorlandığınız anlarda bir yargı belirleme fikrinden vazgeçin ve size iyi gelecek olan neyse onun peşine düşün.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde çaba sarf ederek daha fazla ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Entelektüel olarak merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün neyi kabul ettiğiniz konusunda ayrımcı olun ve karşılık vermeyi teklif ettiğinizden emin olun. Gerekirse ısrar edin. Arkadaşlarınız şu anda ne kadar cömert olursa olsun, daha sonra kendilerini kullanılmış hissedebilirler. Sınırlar dahilinde hediyeleri nazikçe kabul edin.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin fikirlerinizden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinizde kalıcılık arayışınız ön planda. Yine deortamındaki hareketli koşullar, kararlar, konuşmalar sizi yoğun tutacak.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Her zamanki gibi değişenkoşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 32" R
Ay
Başak
08° 12' 46"
Merkür
Koç
17° 35' 14"
Venüs
Koç
17° 25' 55"
Mars
Balık
21° 13' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 51"
Satürn
Balık
15° 32' 38"
Uranüs
Boğa
21° 43' 49"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 32"
Lilith
Başak
22° 07' 01"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>