Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kişisel Gelişimine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün herhangi bir söz vermeden önce iyice düşünün. Özellikle de aşk hayatınız söz konusu olduğunda bazı şeyler tehlikede. Bazı teklifler almanız muhtemel. Bu tekliflere nasıl cevap vereceğinizi biliyor musunuz? Aslında doğru yoldasınız ama bugünkü yollar bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissettirebilir. Bugünün anahtar kelimesi, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmak.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Bu aralar geriye dönüp son zamanlarda eyleme geçirdiğiniz bazı planları ve alt yapıları gözden geçirmek için mükemmel bir fırsatınız var. İki düşünün, bir söyleyin. Planlarınızı gözden geçirmek ve yapınızın sağlam olduğundan emin olmak için çok önemli bir zaman dilimindesiniz. Vardığınız yere kadar olan kısımdan herhangi bir şüphe duyuyorsanız, güvendiğiniz bir kişinin uzmanlığına danışmanızda fayda var. Zira yeni bir planla sil baştan başlamanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünilişkilerinde ve çalışma hayatında keyifli enerjiler hakim olacak. Kadınlarlabirliği ve destekler içinde olabilirsiniz. İşe dair projelerde öne çıkabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine duyduğun güven artıyor. Çalışan bir Akrep burcuysan ortakların ile verimli toplantılar gerçekleştirebilirsin. Hayatının her noktasında ilerleme kaydetmek istiyorsun. Kişisel gelişime yoğunlaşmaya başlayabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birgörüşmesine çağrılabilirsiniz. Başvurularınızın olumlu geri dönüş alması sizleri motive edecektir. İş hayatınızdaki yenilikler sizleri başka bir güç denemesine götürebilir. Partnerinizle bazı kararlar alabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi isteklerinize karşılık bulamamış hissetseniz de gün ortasında alacağınız haberler içinizi ferahlatabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışılmadık derecede ikna edicisiniz, bu da herhangi birinin size hayır demesini neredeyse imkansız hale getiriyor. Tüm işaretler, üstlendiğiniz her şeyde başarılı olacağınızı gösterir. Bu uğurlu zamandan yararlanın. Gerçek olamayacak kadar iyi görünen fırsatlar karşınızda!

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize özen göstermenize neden olacaktır. Seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Ertelemeyi sevmediğiniz halde bazen yapıyorsunuz. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. İş yerinizde kendinizi biraz stresli ve yorgun hissedebilirsiniz. Hayallerinizi kalbinizin derinliklerinde hissedin ve gerçekleştirebileceğinize inanın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili bazı konularda duygularınızdan emin değilsiniz. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayabilir. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 15" R
Ay
Boğa
13° 04' 39" R
Merkür
Koç
21° 37' 19"
Venüs
Boğa
10° 14' 49"
Mars
Koç
05° 30' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 60"
Satürn
Balık
17° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 28"
Lilith
Başak
24° 10' 13"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>