Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İşlerini Sıraya Koyuyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 50%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bu tür bir gün Akrep için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz – asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bazı duygular ve sezgiler tarafından oldukça etkilenecek, bu yüzden insanlarla daha iyi bir iletişim kurabileceksiniz. Kendi kendilerine farkına varmalarından önce neyi duymaya ihtiyaçları olduğunu sezebileceksiniz. Bu yetiyi pek çok şeyde kullanabilirsiniz, yazı yazma yeteceğiniz üzerinde kullanabilir ya da eğer bir şeyler icra ediyorsanız, konuşma yetinizi, rol yapma yetinizi ya da öğretme yetinizi bu sayede geliştirebilirsiniz. Tadını çıkarın!

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde radikal değişimler yaşanabilir. Sürpriz teklifler, şaşırtıcı tavırlar ve beklenmedik deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler kendi duyguları ve kendi menfaatinde ısrarcı olabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyaçlarını önceliklerine göre belirliyorsun. Bu açıdan zarar gören maddi durumunu yavaş yavaş toplayabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşine gelen davete onunla birlikte katılabilirsin. Yaşadığın evdeki eksiklerini tespit etmek istiyorsun. Akşam saatlerinde ortaya çıkacak tadilat işleri moralini bozabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanınıza müdahil olmak isteyen insanlara karşı tavrınızı net belirlemeniz gereken bir gün. Sınırlarınızı çizdiğiniz konuların aşılmaya çalışılması sizi sinirlendiriyor olabilir. Bu konudaki tutumunuzu net bir dille ifade etmelisiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözüme ilerlemek için bilinçli çaba göstereceğiniz başarılı ve isteklerini elde etmenin yollarını arayan bir gün olacak sizler için.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok zorlu bir rekabetle karşı karşıyasınız. Şimdi iyilik istemek, yeni fikirleri uygulamaya çalışmak veya başka birine işimi nasıl yürüteceğini söylemek için iyi bir zaman değil. İnsanlara yaptığınız en ufak bir yorumun veya talebin tamamen geri tepmesi muhtemeldir.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, isteklerinizde net ve farklı şartlar sunan bir kişi olarak, karşı tarafın zihninde ikilem yaratmanız mümkün. Kendinizle barışık olmak işinize yarayacak. Algılarınız oldukça yüksek seyrediyor. Dalgınlıklarınıza dikkat.

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, bedensel açıdan yenilenmek, kendinize bakmak için önemli bir dönemi başlatabilirsiniz. Zayıflamayla alakalı çeşitli fırsatlar da yakalayabilir, bir diyete başlayabilir veya spor programına kaydolabilirsiniz. Ortamlarınızı yenilemek, tekrar dekore etmek için bazı faaliyetlerde bulunmanızı da bekleyebiliriz. Duygusal hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Bunlar, duygularınızın yoğunlaşmasının kesin sonucu olacaklardır. Uzun bir seyahat veya gezi programı da bu hafta içerisinde gündeminize girebilir. Ancak; tüm bu olumlu etkilerin yanında, haftanın sonuna doğru bazı aksaklıklarla, hatalarla veya gecikmelerle karşılaşabileceğinizi de söylemeliyim. Bunlar, size, hiç hesapta olmayan bazı masraflar yaptırabilirler. Bu duruma sinirlenebilir, kızgınlığınızı da açıkça ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten, sert çıkışlar yapmaktan kaçının; hiç suçu olmayan insanları kırmaktan uzak durun...

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte sıradan ve sakin bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Yaşadığınız olumsuz olaylar içinize atmamaya özen gösterin.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çatışma içindesiniz. Oysa bu ilişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik şekilde gelişen durumlar söz konusu. Yaratıcı fikirlerinizle çalışmalarınızı değişik açılardan değerlendireceksiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 30" R
Ay
Boğa
08° 37' 23" R
Merkür
Koç
21° 21' 43"
Venüs
Boğa
09° 52' 14"
Mars
Koç
05° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 41"
Satürn
Balık
17° 10' 53"
Uranüs
Boğa
22° 45' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 28"
Lilith
Başak
24° 08' 11"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>