Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişim Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Bazen biraz utangaç ve dili tutulmuş gibi olabilirsiniz, ama bugün olmayacaksınız! Yabancılarla sohbet etmek için ilham alacaksınız. Konuşma havasında olacaksınız ve yeni sosyal bağlantılar kurmaya istekli olacaksınız. Kendinizi asansörde bir tanıdıkla konuşurken bulabilirsiniz. Beş dakikalık bir konuşma bir saate kadar kendi kendine uzayabilir! Ama sadece o kadar sosyal olmayın, hiçbir işi bitiremezsiniz.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Bugün kelimeleri kullanmaktaki büyülü yeteneğinizi ortaya koyacaksınız. İletişim gerektiren tüm işler size kolay gelecek. Mesaj ve e-postaları yanıtlamak ya da rapor yazmak için ideal bir gün. Düşüncelerinizi ifade ederken doğru cümleleri bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Topluluk önünde konuşmanız gerekiyorsa notlarınıza pek bakmayın. Bırakın sıcaklığınız ve mizah yeteneğiniz doğaçlama yoluyla ortaya çıksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının ihtiyaçlarını karşılayarak onları memnun etmek isteyebilirsin. İnsanlara karşı empati yapmayı ihmal etmemekte fayda var. Başkalarına karşı cömert olurken kendini unutmamak da önemli olacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizler için oldukça yoğun bir gün olacak, enerjiniz bir hayli yüksek. İstekler, arzu ve dileklerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlar gündeminizde yer alacak, son zamanlarda uğraştığınız işlerinizi bir kez daha sorgulayacaksınız. Sosyal çevrenizde yaşanacak olan sorunlar günün enerjisini düşürebilir, arkadaşlarınızla aranızda iletişim problemlerinden doğan yanlış anlaşılmalar söz konusu olacak. Heyecan ve yeniliklere duyduğunuz istek hayatınızla ilgili kritik noktalarda yanlış kararlar almanıza neden olabilir, daha sakin ve mantıklı bir şekilde kararlarınızı gözden geçirmeyi deneyebilirsiniz. Aşk ve ikili ilişkilerde yenilikler, köklü değişiklikler gündeme gelebilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Modaya karşı olan yakın takibin seni değişim yapmaya itecek. Maddi açıdan kendini zorlamayacak şekilde alışveriş yapmak isteyebilirsin. Çevrene karşı olan yardımların artarken, evindeki fazlalıkları, ihtiyaç sahipleriyle paylaşabilirsin. Finansal konularda yatırım odaklı hareket etmek için araştırmalara başlayabilirsin. Sağlıklı beslenmeyi rutin haline getiriyorsun.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sosyal çevreye farklı yansıtmaktan yoruldunuz. İçsel güçsüzlüğünüzü kimse ile paylaşamamanız sizlerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.Çevrenize ayak uydurmak yerine kendi ihtiyaçlarınızı konuşmalısınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullara doğru çekilebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi yorabilecek koşullara karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Öğleden sonraki zamanlarınızı daha keyifli geçirebilirsiniz. Daha eğlenceli ve şanslı koşullar söz konusu.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda atacağınız adımların olumlu karşılanacağı, beklentilerinizin yerine geleceği bir gündesiniz. Güzel bir güne hazırlanıyor olabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, uğraşacak hiçbir şey olmaksının kendinizle biraz zaman geçirmekten endişe duyuyor olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın bazı yönlerini keşfederek, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek isteyebilirsiniz, şu ana kadar "daha ciddi şeylerle" boğulmuş olabilirsiniz. Harika! Neden savaşmalı? Daha önce hiç hakkında düşünmediğiniz bir şeye yeteneğin olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun süre dayananın. Eğer kararlıysanız, keşfedilecek zamanı bulabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırlarınıza saygı duymayan arkadaşlarınızla sorunlarınız olabilir, bu da dikkatli olmazsanız çatışmalara neden olabilir. Kariyerinizde ilerlemek adına bir istek duyuyorsunuz ancak bunun sizi hangi yöne ittiğini kestiremiyorsunuz. Belki de böylesi büyük bir karar için acele etmemelisiniz. Bugün çabalarınız için bazı karşılıkları toplayarak hayatınızın bir alanında dengeyi kurabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevre ilişkilerinize kapalı ve çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, günlük rutin işleriniz aksayabilir. Bugünlerde size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için zorlanacaksınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak kazançlarınızla ilgili olarakortaklarınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle diyaloga girebilir, bazı anlaşma ya da sözleşmelere imza atabilirsiniz. Ancak blokajlar ya da riskli durumlar da söz konusu olabilir, dikkatli olun.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>