Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yaşam Standartlarını Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Özellikle kariyerinizle ilgili konuları zorlamaya çalışıyorsanız, biraz stresli bir gün olabilir. Bugün için yapacağınız en akıllıca eylem planı, son üç haftanın etkinliklerini ele almak olacaktır. Yeni tavırlar denediniz ve yaptığınız arkadaşlıklar kariyerinizde olumlu bir değişim yaratabilir.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Güçlü kişilik sergilemelerine tanık olabilirsin. Belki aile üyelerin inatçı davranıyordur. Belki de arkadaşların bir konuda çatışma yaşamaktadır. Günün enerjisi insanları huysuz yapacak. Kendi negatif hislerinde beslenmemeye çalışmalısın. Yerine, enerjini pozitif düşüncelere ve arkadaş canlısı insanlara ayır. Günü beklenenin tersine çevirip keyifli zaman geçirmek senin elinde!Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve günlük planlarınızda ani değişiklikler olabilir. İyi-kötü sürprizler artabilir. Mide hassasiyetlerine dikkat edin. Beslenme düzeninizi koruyun.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Sosyal hayatını hızlandırmak istiyorsun. Yalnız bir Akrep burcuysanız, yakın arkadaşların aracılığıyla tanışacağı bir kişi ile aranda duygusal bir bağ olabilir. Cilt bakımı bugün gündeminde olacak. Alışkanlıklarını değiştirmeye başlıyorsun.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı duygusal anlamda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Sevginizi hissettirirken ölçüyü doğru ayarlamalısınız. İçinizdeki tutkuyu tek tarafa değil diğer alanlara da yönlendirmeyi unutmayın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizdeki karşıtlıklarla ilgilenebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylarla ilgili denge de kalmak zor olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde paylaşım içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri de organizasyona katmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek iyi fikir olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda mutlu hissetseniz de maddi konularda motivasyonunuzu bir miktar eksik bulabilirsiniz. Bu süreç geçici olacak.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manipülasyondan kaçının ve yaptığınız her şeyde dürüst olun. İşinizin niteliği, işinizin niceliğinden çok sizin için konuşacaktır. Dürüstlük her durumda memnuniyetle karşılanır ve sizi zor bir durumdan her daim haklı bir şekilde çıkarır.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler’deki yöneticiniz Mars sizi hızlandırıyor fakat aklınızın karışmasına neden oluyor.  Duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Dostlarınızla bir arada olmak size bu hafta iyi gelecektir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiden memnun değilseniz en kısa zamanda partneriniz ile konuşmanız gerekiyor. Finansal olarak gayet iyi gidiyorsunuz. Bugün biraz yalnız kalmak ve kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararsız davranışlar sergilemeniz, sevgilinizin size olan güvenini sarsıyor. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili size uzun vadede başarı getirecek adımları bugün atabilirsiniz. Önemli sorunlarınızın çözümünde arkadaşlarınızdan destek var. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 15" R
Ay
Boğa
13° 04' 39" R
Merkür
Koç
21° 37' 19"
Venüs
Boğa
10° 14' 49"
Mars
Koç
05° 30' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 60"
Satürn
Balık
17° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 28"
Lilith
Başak
24° 10' 13"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>