Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dürüst Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bir Akrep olarak, aktif olmak muhtemelen sizin doğanıza özgü bir şey. Ancak, bu kadar aktif olursanız kendinizi çok yorabilirsiniz! Bugün sağlığınıza dikkat edin ve çok fazla çalışmayın. Çok yorgunsanız, bağışıklık sisteminiz çöktüyse ve gribe yakalandıysanız, kalp ritminizi hızlandırmak iyi olmayacaktır. Sağlıklı aktivite ve sağlıklı rahatlama arasında iyi bir denge kurun.

Atmosfer bugün karışık ve gergin. Mesleki yaşamınızda, neyin "işe yaradığını" ve neyin işe yaramadığını bilirsiniz. Ne yazık ki,arkadaşlarınız aradaki farkı bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz ve disiplin eksikliği olduğunu düşündüğünüz için rahatsız olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazen rahatsızlığın içinde, sadece yumurtadan çıkmayı bekleyen harika bir fikir vardır ve bunu görebilecek tek kişi siz olabilirsiniz ...

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Yaratıcılık sana enerji dalgaları halinde gelecek. Sadece sık aralıklı ve heyecan yüklü olmakla kalmayıp aynı simultane düşünce örüntüleri şeklinde kendini gösterecek. İnsanların belirli trendlere karşı tepkileri ve senin gelecek hakkındaki fikirlerin tam isabet olacak. Yaratıcı eğilimlere karşı bir duyarlılığa sahipsin ve şimdi bu değerli içgüdüyü yaratıcı şekilde kullanma zamanı geldi.Bugün beklediğiniz bir telefon görüşmesi ya da bir ziyaretçi için bir süreliğine evde kalmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hiçbir şeyin olması gibi olmadığı için bu durum sizi biraz çılgına çevirebilir. Beklerken kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışın. Kitap okuyun, egzersiz yapın, eve çeki düzen verin ve heyecanlı bir film izleyin. Bunlar hem zaman geçmesine yardımcı olacak hem de durmadan kapıya ya da telefona bakmanızı engelleyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla birlikte geçireceğin zaman yaratıcı yönünü keşfetmeni sağlayabilir. Onların sana olan desteği sayesinde işlerini daha özgür şekilde yapmak sana iyi gelecek. Daha yaratıcı yollar bulmak mümkün olacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu aralar bir hayli savruk davranan Akrep burçlarına bir tavsiyemiz var; kredi kartını kullanmadan önce iki kere düşünün! Sevdiğiniz insanları mutlu etmek için para harcama konusunda aşırıya kaçıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde maddi anlamda mutsuz olmak istemiyorsanız kendinizi frenlemelisiniz. Güzel bir yarın için daha sakin davranmalı ve iki kere düşünüp bir kere harekete geçmelisiniz. Aklınıza ilk geleni yapmayın.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini rahatsız hissetmene neden olan konuları, dürüstçe ifade etmekten çekinmeyeceksin. Çünkü iletişim gezegeni Merkür, hava burcunda yavaşlıyor. Eğer evli bir Akrep burcuysan, geçmişte eşinle aranızda tartışmalara yol açan konular yeniden gündeme gelebilir. Sosyal çevrende dönen dedikoduları şaşkınlıkla karşılayacaksın.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi doğru kullanıp kullanmamakta tereddütleriniz olabilir. Hızlı karar vermek için hızlı düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte bazı yanlışlarınız olsa bile hızlı karar almanın bazı bedellerinin olduğunu bilmeli böyle şeylerin olağan şeyler olduğunu kabullenmelisiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı sakin tavrınızı korumaya özen göstermelisiniz. Parasal konularınız gününüzü meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konular daha fazla görünür olabilir. Akşam saatlerinde tepkileriniz daha tepkisel olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaşanabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. Kesin çizgilerinizi belli etmeniz dışardan anlayışla karşılanacaktır.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kalabalık bir insan topluluğuyla vakit geçirebilirsiniz. Belki aile üyeleriniz büyük bir akşam yemeği için toplanıyordur. Ya da belki bir tür doğum günü, yıl dönümü ya da nişan kutlaması vardır. Kuzenlerinizle, kardeşlerinizle ya da diğer akrabalarınızla sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle iletişim kurmak size iyi gelecek. Kuzenlerinizle ve eşinizin ailesiyle hayatınızda olup bitenleri paylaşın ve biraz yeğenlerinizle oyun oynayarak vakit geçirin.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyi gerçekten istiyor musunuz yoksa şu anki durumdan memnun olmadığınız için herhangi bir şeye razı mı oluyorsunuz ayırt etmek zor olabilir. Kendi içinizde uzlaşamıyor olsanız da bugün kendinizi arabulucu veya rehber konumunda bulabilirsiniz. Şu anda ilişkilerinizin duygusal yanına yatırım yapmayı başarıyorsunuz ve bunun karşılığını alacağınız zamanlar hiç de uzak değil.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz ediyorsunuz. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borçlar, krediler, parasal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bugün başlayacak olan Merkür retrosu evinizle ilgili konularda aksaklıklar yaşamanıza neden olabilir. Ev aletlerinin, teknolojik aletlerin bozulması gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 40" R
Ay
Yay
12° 43' 56"
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
27° 01' 46"
Mars
Balık
27° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 26"
Satürn
Balık
16° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 09' 50"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 33"
Lilith
Başak
22° 58' 49"
True Node
Koç
15° 30' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>