Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Bugün etkinlikler, sizin ve birlikte çalıştığınız insanlar için koşullar bakımından zengin ve üretken olacak. Siz, son ayrıntısına kadar planlanmış şeyleri seviyorsunuz ve bugün her şey saat gibi çalışacak. Gününüzden daha çok memnun kalacaksınız! Bazı cesur kararlar almaktan korkmayın, sadece faydalı olmayacaklar, aynı zamanda size büyük bir gurur duygusu da verecekler!

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Hadi bakalım, yeni bir maceraya atılıyorsun. Tüm enerjini yeni projene vermek için eksik olan yapboz parçasını bulabilirsin. Ayrıca çiftçilerin tohumları ektikten sonra ilk filizlenmeleri gördüklerindeki neşeyi ve heyecanı yaşayabilirsin. İlk tereddüt anları arkanda kalmış görünüyor!Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerçekçi düşünüp, farkındalıkla hareket etme zamanı. Olayların perde arkasını, kişilerin iç yüzünü görebilir, fark edebilirsiniz. Gizli kalan konuları açığa çıkarabilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin gün geçtikçe artıyor. Aile içerisindeki tatsızlıklara son veren ve huzuru sağlayan kişi sen olacaksın. Adaletli davranışların, ailen tarafından takdir edilecek. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, gün içerisinde yeni gelişmelerin haberini alabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güzel enerjiler yayarak insanları kendinize hayran bıraktığınız bir gün. Bazı kişiler tarafından bu enerjiniz kıskanılabilir, fakat sizin çizginizi bozmadan yolunuza devam etmeniz kötü planları suya düşürecektir.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kabullenme içinde olacağınız konular keyfinizi kaçırabilir. Sabırlı olmalısınız. Kadınlardan gelecek kısmetler olabilir. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde hareketlilik devam edebilir.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dış dünyaya açtığınız bugünlerde gördüğünüz ilk tepkiler beklediğiniz gibi olmasa da sakin ve motivasyonu yüksek tutun.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş yerinizde geçmişte size yapılmış olan ve halen geride bırakamadığınız bazı nahoş durumlar tekrar aklınıza takılabilir. Hırslarınızı biraz dizginlemenizde fayda var. Mevcut düzeninizde değişiklikler gündeme gelebilir ve bu sizde gerilime neden olabilir.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor kararlar almak zorunda kalabilirsiniz, önemli olan kalbinizin ne istediğidir. Duygularınızın hayatınızı kontrol ettiği, ufak tefek sapmalar haricinde de doğru yola ulaştırdığı bir döneme yaklaşıyorsunuz. Bu duygu yükü etrafınızda çok fazla insan toplayabilir.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir. Fırsatlar konusunda aksilikler söz konusu.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda fazla kıskanç olmaktan kaçınmaya çalışın. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Gün boyunca pozitif enerjinizi korumaya özen gösterin.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygularınızı denetim altına almalısınız. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmelisiniz.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 53" R
Ay
Akrep
08° 02' 36" R
Merkür
Koç
16° 02' 43"
Venüs
Koç
23° 36' 51"
Mars
Balık
25° 05' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 57"
Satürn
Balık
16° 01' 43"
Uranüs
Boğa
22° 00' 29"
Neptün
Balık
28° 43' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 60"
Lilith
Başak
22° 40' 22"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>