Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hazırlıklar Yoğunlukta Olabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Düzenlemelerle ilgili konularda destekleyici bir enerji söz konusu. Çekmeceleri, dolapları, kilerleri, dosyaları vs. elden geçir. Organizasyon günün aktivitesi. Ayrıca düzene sokmayla alakalı işlerin huzur yarattığını da unutma. Bu hisse hedef, bütçe planlama ve haftalık program yapma gibi zihinsel organizasyon işleri de dahildir. Hem zihninin hem evinin bütün köşelerine el atmaya çalış!Senin dışında olan biten şeyler hakkında bütün gerçekleri biliyor olsaydın, emin ol dehşete kapılırdın. Bugün hiçbir şeyi göründüğü gibi algılamamalısın. Çıkıp her şeyi kendi gözlerinle görmen şart. Neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda başkalarının söylediklerine güvenme. Gördüğün her şeyi sorgula ve insanların gözünü boyamasına izin verme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün stres ve gerilim, sıkılganlık ve değişim isteği artabilir. İlişkiler ve ortaklıklarda yeni bir süreç başlıyor. İlişkinize daha farklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine vereceğin molalar ile dağılmış konsantrasyonunu toparlayabilirsin. Maddi harcamalarını kontrol altında tutmak istiyorsun. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğin tatil için hazırlıklarına hız veriyorsun. Kardeşi olan bir Terazi burcuysan, kardeşin evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yönetmekte bugün zorlanabilirsiniz. Amaçlarınız geleceğe yön vermek ise gerçeklerin varlığını da hatırlamalısınız. İş hayatınızda yöneticileriniz ile yapacağınız konuşmalarda daha ölçülü olmayı seçin.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki zamanlarda evinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Ailenizle vakit geçirmek size keyif verebilir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zarafet ve güzelliğinizle ilgi odağı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içerisinde sizi dedikodu ortamlarına almak isteyebilirler, uzak durmaya çalışın.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında oldukça aktif olabilirsiniz ancak adım atmadan önce bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyin. Yatırım, para ve finansman konuları, ortak gelir ve kazançlarınız gündemde olabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kilonuzla mücadele ediyorsanız, bugün bazı olumlu sonuçlar göreceksiniz. Sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlamak için en iyi zamandır. Sağlık uygulamalarınızla ilgili olarak yakınınızdaki birinin yardımını ve tavsiyesini alırsanız başarı şansınız daha yüksek olacaktır. 

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Tartışmadan uzak kalmanız gereken bir hafta içindesiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin beklentilerini karşılayamadığınızı düşünüyorsunuz. İş yerinizde daha yoğun bir şekilde çalışmaya başlamalısınız ve kendinize inanmalısınız. Bugün kafanızı dağıtmak için spor yapmak isteyebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler olabilir. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>