Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Bugün dikkatiniz, geçmişinizden bazı projelere doğru çekilebilir. Eski birarkadaşınıza rastlayıp güncel haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki önceki şirketinizde çalışmaya geri dönebilirsin. Ya da kendinizi bir zamanlar terk ettiğiniz birgirişimini yeniden gözden geçirirken bulabilirsiniz. Hala işe yarayabileceklerini görmek için eski yatırım stratejilerini araştırın. Geçmiş çabalardan ortaya iyi bir şey çıkabilir.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

İnatçılık konusunda ödül alabileceğin bir gün, diretiyorsun ve kendi bildiğini okuyorsun. Belki de cevabın sende olduğuna inandığın bir mevzu söz konusudur. Kendininkinin tek çözüm olduğuna inanıyorsun. Gezegende başka insanların da yaşadığını unutma; arada onlardan da geçerli tavsiyeler ve çözümler gelebilir!Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ortamında daha çok zaman geçirmek sana iyi gelecek. Birlikte birüzerine çalışmak dahi isteyebilirsiniz. Birlikte geçireceğiniz zamanın herkes için verimli olmasını sağlamak sizin için önemli olabilir.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep, bugün paranızdan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı düşünürken, mali durumunuz,anlaşmalarınız ve yatırımlarınızla ilgili düşüncelerin tümü aklınızda uçuşacak. Bu titreşimler, ortak bir mali durumdaki herhangi bir Akrep için vurgulanacaktır; bu, parasal durumunuzu "ortak kuruş" ile yeniden değerlendirmenin zamanının gelmiş olabileceği anlamına gelir. Finansal geleceğiniz için strateji oluşturmak bir öncelik olsa da, şu anda önemli yatırımlar yapmaktan kaçınmak isteyeceksiniz. Bu akşam gökyüzünde bu tür ilişkilerde sorunlar yaratabilecek bir dizi sert yön tezahür edecek.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin senin kadar sorumluluk sahibi olmaması, aranızda tartışmalara yol açabilir. Yılın ilk retrosu yarın hava burcunda gerçekleşecek. Seyahat planları gündemine gelebilir. Evinin her detayına, yenilikçi bir soluk getirmek isteyebilirsin. Uzun zamandır atmaktan sakındığın parçaları bile atarken bulabilirsin kendini.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda ekip arkadaşlarınız ile sorunlar yaşama ihtimalinize karşı önceden tedbir almak isteyeceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olması farkındalığınızı yükseltiyor. Böylece yönetme gücünüzü doğru kullanarak büyük olayların önüne geçmiş olacaksınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında bazı endişeler, çift durumlar daha yorucu olabilir. Akşam saatlerinde yeni fikirlere daha açıksınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı meşgul eden projelere veya durumlara yöneliyorsunuz ve bunları çözüme kavuşturmak hedeflerinize ilerlemenizi hızlandırıyor. Bir meselenin yeni bir katmanını görebilir, hatta belki de geçmişteki bir sorunu farklı şekilde hatırlayabilirsiniz ve bu durum sizi özür dilemeye veya beklemeye kadar götürebilir. Şu an karar vermek pek kolay olmadığı için, daha derin cevaplar bulmak adına farklı kişilere başvurabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kan bağınız olan kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borçlar, krediler, miras ya da ortak para kaynaklarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Ortaklıklarınızda iletişim problemleri olabilir, imza süreçlerinde blokajlar yaşanabilir, sakin kalmaya çalışın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 52" R
Ay
Akrep
19° 51' 50" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 47' 44"
Mars
Balık
25° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 07' 06"
Uranüs
Boğa
22° 03' 42"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 19"
Lilith
Başak
22° 46' 45"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>