Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmişi Yad Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bugün,yerinde güçlü bir duruş sergilemek için iyi bir gün. Belki de biraz kontrolden çıkan bir durum oluşuyor olabilir. Her zaman rehberlik etme ve yönetme yetkinliğine sahip oldunuz. Bu yetenekleri bugün pratikte de sergileyin. Bitmek bilmeyen bir durumdan sorumlu olmak ve yaratıcı çözümler ortaya koymak için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Oraya çıkın ve biraz kükreyin!

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine – keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Akrep! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerçekçi düşünüp, farkındalıkla hareket etme zamanı. Olayların perde arkasını, kişilerin iç yüzünü görebilir, fark edebilirsiniz. Gizli kalan konuları açığa çıkarabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ani seyahatler gündeme gelebilir. Kendi isteklerine göre hayatını devam ettirmek istesen de yaşananlar buna izin vermiyor. Gün içerisinde alacağın bir haber, motivasyonunun artmasına yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde katılacağın bir davette uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla denk gelebilir ve geçmişi yad edebilirsin.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani kararlar alabileceğiniz çalkantılı bir gün. Yaşanılan olaylar karşısında birikmiş duygularınız sizi tetikleyip sonradan pişman olacağınız davranışlara sürükleyebilir. Mantıklı kararlar almaya dikkat etmelisiniz. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi bulanık hissedebilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinize başarabileceğiniz seviyeyi iyice zorlarken dışardan da yardım ve destek alabildiğinizi görmek keyfinizi arttıracak.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinize ulaşmak için isteğiniz yeterli değil, dikkatlice düşünüp bir plan oluşturmanız da gerekiyor. Çevrenizdeki birine yardım ederken uzun süredir içinden çıkamadığınız bir sorunun çözümü aniden karşınıza çıkabilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumluluklarınızı tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. İkili  ilişkilerinde karşı tarafın şartlarını dikkatli izlemelisiniz. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Bugün pahalı yatırımlar yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay, duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut sunuyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızla, onun size olan davranışları arasında olumlu bir paralellik var. İlişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve geçmişte yaptığınız hatalara takılmayın.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 01' 39" R
Ay
Başak
12° 03' 53"
Merkür
Koç
17° 25' 39"
Venüs
Koç
17° 50' 04"
Mars
Balık
21° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 20"
Satürn
Balık
15° 34' 34"
Uranüs
Boğa
21° 44' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 40"
Lilith
Başak
22° 09' 11"
True Node
Koç
15° 36' 55"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>