Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Romantik ilişkilerin bir pus ile çevrili olması muhtemeldir. Kendinizi romantik partnerinizin yalnızca sizin için yarattığını hissedebilirsiniz, ama ruh arkadaşlarınızın bile kusurları vardır (kusurlar can çekebilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek olmalı ve sanatsal projelerin kendileri üzerinde kalitelerini artıracak ve başkalarını etkileyecek dünya dışı bir kaliteye sahip olmaları olası. Al hadi!

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Doğuştan gelen iyileştirici yetilerin sayesinde birinin iyi hissetmesini sağlayabilirsin. Fark etsen de etmesen de, enerjin insanlara iyi hissettiriyor. Bu sihirli özelliğini birilerinin acılarına deva olarak kullanmayı dene. Belki romantik partnerin zor zamanlardan geçiyordur veya yakın bir arkadaşının destek ve yüreklendirmeye ihtyacı vardır? Pozitif enerjini paylaş. Onları kucakla, bonkör ol.Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat ortamlarda bulunmak kendini yenilemek için çok çeşitli imkanlar yaratmanı sağlayacak. Arkadaşlarınla beraber olmak sana iyi gelecek. Onlarla birlikte geçireceğin zamanın sonunda kendini tekrar yaratıcı hissedebilirsin.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep, bugün evrenin sizi sıcak bir battaniyeye sardığını hissedeceksiniz, çünkü Yengeç ayı haritanızın maneviyatı yöneten yönüne parlaklık getiriyor. Bu enerji sizi sakin bir yere götürecek. Ay bu akşam uğurlu Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaşacak ve ilişkilerinizde var olan duygusal çatlakları iyileştirecek. Özellikle barışı sağlamak niyetiyle yapılıyorsa, yanıldığınız veya nasıl hissettiğinizi ifade ettiğiniz için özür dilemekten korkmayın.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün bir kısmını, sosyal medya hesaplarından çevrendekileri stalklayarak geçirebilirsin. İletişim gezegeni Merkür, geri hareketine bugün başlıyor. Çocuğu olan bir Akrep burcuysan, çocuğunun eğitimi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aranın açıldığı arkadaşlarınla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin. Önemli mailleri gözden kaçırmamaya özen göstereceksin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadın figürleri ile aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerinize saygı göstermediklerini düşünmek sert tepkiler vermenize neden olabilir. Bir söz söylerken ya da bir hamle yaparken sonrasında karşılaşabileceğiniz durumları da hesaba katmalısınız.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Yengeç burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız. Duygularınızı ortaya koymaya bakın.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bugünlerde kendinizi ayarlamakta problem çekebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grubun ihtiyaçlarını analiz etme ve tanımlama konusunda gerçekten iyi olabileceğiniz için, şimdi evinizde veya ailenizde para veya diğer kaynakların nasıl ele alınacağına dair bir tartışmada önemli bir rol alabilirsiniz. Bununla birlikte, tüm grup için mantıklı olanı yapmaya odaklanmış haliniz kendiniz için iyisini düşünmeyi unutabilir. Siz de bu grubun bir parçasısınız ve diğer üyelerine verdiğiniz değeri kendinize karşı borçlusunuz.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Küçük seyahat planları yapacaksınız.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde geleceğe yönelik hayallerinize, umutlarınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticiniz Plüton bugün Güneş ile kavuşuyor. Yaşamınızda önemli bir dönüşümün eşiğinde olabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yumuşak ve uzlaşmacı bir yapıda olacağınızdan ilişkinizde genel anlamda bir sorun gözükmüyor. İlişkinizin geleceği ile ilgili bazı planlar yapacak ve bu konuda sevdiğiniz insana danışmak isteyeceksiniz. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha sabrederseniz mükafatını göreceksiniz. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>