Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 40%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Muhtemelen yürüyen bir ansiklopedi gibisiniz, ama orada durmanız için bir sebep yok! Bugün kütüphaneye ya da kitapçıya gitmek isteyebilirsiniz, ancak hiç kendiniz için bir şeyler yazmayı düşündünüz mü? Belki işinizle ilgili bir şeyler? Ya da çocukluktan gelen anılar? Kısa bir hikaye nasıl? Neden olmasın? Düşünceleriniz ve yaratıcılığınız bugün el ele, bundan faydalanmalısınız!

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Özel hayatında taze bir başlangıç yapmak için uygun bir ruh halindesin. Eğer bir süredir çıktığın biri varsa, ilişkinin nereye gitmekte olduğunu değerlendirmek isteyebilirsin. Uyarı sinyalleri almaktaysan, bu kişiyle olan bağını koparabilirsin. Hislerin konusunda açık ve dürüst ol. Belki de harika bir ilişki yaşıyorsundur. İleri seviyede bir bağlılığa adım atmayı düşünebilirsin.Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Akrep! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Detaycı, sorgulayıcı ve mükemmeliyetçi tarafınız bugün öne çıkabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha fazla zaman ayırıyorsun. Adapte olmakta zorlandığın konuların üzerine daha fazla yoğunlaşacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerine ağırlık vereceksin. Bu konu hakkında, arkadaşlarına danışabilir ve önerilerini uygulayabilirsin. Hukuksal konulardaki beklentilerin, gün içerisinde karşılık bulabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla kurduğunuz samimi bağlar sayesinde yeni başlangıçların kapılarını aralayabilirsiniz. Geleceğiniz için oldukça önemli olan bu başlangıçlarda cesaret göstermeniz ileride size çok iyi bir şekilde dönebilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili konularda sorumlu olabilirsiniz. Ciddi karar lamanız gereken zamanlar var. Doğru kararları alabilmek için iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Şans sizden yana olacaktır. Bazı konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı endişe duyabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ancak özgüveninizi başkalarının üzerinde hakimiyet kurmak için kullanmamalı ya da insanların yanlış anlayabileceği durumlar yaratmamalısınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına yardım etmekten kendi işlerinizi aksatmak noktasına gelebilirsiniz.  Her zaman verdiğiniz kadar alamayacağınız için önceliğinizi kendiniz yapın. Kontrolü gevşettiğinizde işlerin daha sorunsuz ilerlediğini görebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin genişlemesine neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinize çok güzel yansıtıyorsunuz; başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde. 

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir eş adayıyla tanışmadan önce kendinizi çok gergin hissediyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. Kendinizi duygusal olarak harika hissediyorsunuz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Detayları gözden kaçırmayın.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 20" R
Ay
Akrep
27° 14' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 23"
Mars
Balık
26° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 10' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 21"
Lilith
Başak
22° 50' 41"
True Node
Koç
15° 34' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>