Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sportifsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Güzel sanatlardan biriyle ilgili ders almayı düşünüyorsanız, bu gün bu konuda ciddi düşünmenin tam zamanı. Zihniniz, becerileriniz hakkında ince bir ayar yapmak için doğru anda. Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizden bir mesaj veya telefon alabilirsiniz ve bunun akabinde duygusal bir konuşma yaşanabilir. Akşam ise, dışarı çıkın ve biraz eğlenin.

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Aklın çocuklarda olabilir. Eğer çocukların yoksa, bir aile kurmak üzerine çeşitli düşüncelere dalabilirsin. Bir arkadaşın da çocuğuna bakmak için bir ricada bulunabilir veya bir kuzen ya da yeğenlerden biri seninle vakit geçirmek isteyebilir. Fakat kendi çocukların varsa, tam oyun modunda olduklarını bil!Dürüstlüğünüz ve iyi niyetinize güvenen bir sözcüyle güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Bu kişi, bir adım atıp sizin için sesini yükseltmekten memnun. Sahnede bir yer kazandınız. Bu yüzden adınızı anons ettiklerinde sahne arkasına sinmeyin. Diğerlerinin övgülerini şükranla kabul edin. Bunu hak ettiniz. Daha sonra, kendi sesinizi yükseltmeyi öğrenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına tekrar heyecan katmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek bu konuda sana daha çok ortam sağlayabilir. Yeni ve farklı aktiviteler için planlar yapmak senin için iyi olacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınız içinde belirlediğiniz kırmızı çizgilerin değişmeye başladığını deneyimleyebilirsiniz, biraz daha esnek ve katı kurallardan ödün veren adımlar atabilirsiniz. Maddi ve manevi konularda yaptığınız uzun saatler süren planlar kendinize daha az zaman ayırmanıza neden oluyor, iç sesinize kulak vererek biraz daha anı yaşamak isteyebilirsiniz. Yakın çevreniz ve uzun zamandır görüşmediğiniz bir yakınınızdan beklenmedik ani bir haber alabilir, sizden istediği yardım yeni fırsatların doğuşuna gebe.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilişkiye başlamış bir Akrep burcuysan, sevgilinle aranızdaki uyumun her geçen gün artması, kendini iyi hissetmeni sağlayacak. İşinden memnun değilsen farklı alanları araştırmak vebaşvurularını hızlandırmak isteyebilirsin. Kendini fiziksel olarak güçlü hissetmek için farklı spor alanlarını denemeyi değerlendirebilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle yeni bir başlangıç yapacaksınız. Geçmişte yaşananları geride bırakacaksınız. Birbirinizden ayrı düştüğünüz bütün zamanların acısını çıkarabilir ve birlikte sohbet etmeye zaman geçirmeye doyamayabilirsiniz. Kardeşlik bağını tadını çıkarın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz. İnsanlarla ilişkilerinizde sezgilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal aktiviteler için uygun zamanlar var.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Hayata olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güç bir durumda bulabilir, yeni bir hayata yelken açmak isterken olduğunuz yerde takılıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de rutininiz ve sıradan hayatınız tarafından esir alındınız; gündelik işlerden ve kanıksanmış etkinliklerden sıyrılamıyorsunuz. Bu sıradan dünyanızda ilerleme kaydediyormuş gibi hissederken bir yandan da sizi bunların ötesine fırlatıp önünüzü açacak bir sarsıntı özlemi içinde olabilirsiniz. Aradığınız o gizli kapı daima açık.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı arkadaşlarınızın gerçekte hiçbir şey söylemeden çok fazla konuştuğunu hissedebilirsiniz. Onlara doğrudan akıllarında ne olduğunu sormak onları korkutabilir, ancak daha genel bir tartışma başlatmak onlara endişe konusuna dikkatlice yaklaşmaları için alan verebilir. Neler olup bittiğine dair bir fikre sahip olmak, tüm detayları bilmeseniz bile size huzur verebilir. Yardımcı olmak isteseniz de bir teklif almadan harekete geçememek iyi olacaktır.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde yurt dışı bağlantılıya da eğitim süreçleri gündeminizde olabilir. Yaşamınızda önemli bir dönüşümün eşiğinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Biraz da akışta kalmanızda fayda var.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 22" R
Ay
Akrep
27° 53' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 14"
Mars
Balık
26° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 02"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>