Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşkta bir şeyler sıkıntılı gidebilir. Anlaşmazlıklar, iletişimde eksiklikler gündeme gelebilir. Veya her iki tarafın da aile meseleleri daha baskın olabilir. Bunu birbirinize yansıtmamak şu an için daha iyi olacak.

Bugün heyecan verici bir teknolojik keşif yapabilirsiniz. Bilgisayar araçlarını evinize yeni bir şekilde uygulamak için bir yol keşfedebilirsiniz. Bu yenilik sadece hayatınızı kolaylaştırmayacak, aynı zamanda tüm ev halkı için etkileri çok yararlı olacak! Aklınıza gelen herhangi bir fikir hakkında konuşun. Evinize ağ teknolojisini uygulama konusunda yeni bir yol öngörebilirsiniz.

Bugünkonularında kafan da için de rahat olacak. Karşına güzel fırsatlar çıkabilir ve hatta sen de bunlara "bunu bekliyordum" diyebilirsin. Yeniliklere ve değişime kendini açtığında ne kadar iyi gelişmeler göreceğine sen bile inanamayacaksın.

Bugün gezegenlerin etkisinden dolayı yeni alışkanlıklar konusunda daha hevesli olabilirsin. Kendine iyi geleceğini bildiğin şeylere yatırım yapabilirsin. Mesela sıkı bir cilt bakımı... Kendini hem daha iyi hissedeceğin hem de aynadaki insanla barışacağın bir rutin düzenlemek iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev ile ilgili yaşanabilecek bazı problemler canını sıkabilir. Ancak bu tür konularda, yaşanan bu sorunlarla ne kadar hızlı ilgilenirsen o kadar iyi olacak. Eğer gerekiyorsa çevrenden destek isteyebilirsin. Bir tamirci çağırılması gerekiyorsa bunu ertelememen daha iyi.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı alanlarda bilgileri sizinkinden üstün olan insanlarla uğraşırken kendinizi biraz aşmış hissettiğiniz zamanlar olabilir, ancak bu konuda aşağılık kompleksine kapılmayın. Başarılı olmak için bilmeniz gereken kadarını biliyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarını artırmak adına yeteneklerinden kendine ekimkânı sağlayabilirsin. Gün içinde aklın ve duyguların arasında gelmene sebep olan meseleler arasında denge kurmaya çalışacaksın. Her şeyi akışına bırakman gereken bir gündesin. Çevrende yaşanan olaylardan etkileniyorsun. Bu durum ister istemez senin sorumluluklarını da artıracak.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda kendi önceliklerinize göre hareket etmelisiniz. Karşılığını görmediğiniz ya da iyi niyetinizin kullanıldığını fark ettiğiniz durumlara karşı tepkinizi koymalısınız. Bu da size kendinize, isteklerinize ve sorumluluklarınıza daha iyi odaklanma şansı verecektir.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi sıkışmış ve eli kolu bağlanmış hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde zihniniz bulanıklaşabilir. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı duygularınızı dışa vurabilirsiniz. Yazmak için çok uygun bir günde olacaksınız. Size farklı gelen tüm hislerinizi kelimelere dökmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların desteğini sonuna kadar hissedeceksin. Seni seven insanların varlığı sana sürekli güç verecek. Giriştiğin işlerde daha başarılı olman için sana olan desteklerinin sürekli arttığını hissedebilirsin.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünülmeden yapılan bir alışveriş, dikkatli hazırlanmış bütçenizi bozabilir. Bu, günlük mali kararlarınızda duygularınızın oynadığı rolü tam olarak hesaba katmadığınızın işareti olabilir. Bu konuda ne kadar utanırsanız, sorun o kadar büyük olabilir. Güvenilir biriyle konuşmak size yol gösterebilir veya en azından yalnız olmadığınızı garanti edebilir. Bu, küçük bir sorun olmaktan öteye gitmemeli.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak, size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Aile bağlarınızın çok güçlü olması, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Maddi kazançlarınızı arttıracak güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İletişimde ise sorunlar gerçekleşebilir, takıntılara dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaptığınız tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. İşinize konsantre olunca iyi çalışıyorsunuz, ama ufak sorunları büyütmeniz ve üzerinde durmanız, sonuca ulaşmanızı geciktiriyor. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Çevrenizdekiler bu huyunuzdan çok şikayetçi.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 08" R
Ay
Boğa
28° 12' 46" R
Merkür
Koç
22° 33' 12"
Venüs
Boğa
11° 32' 17"
Mars
Koç
06° 18' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 48"
Satürn
Balık
17° 17' 18"
Uranüs
Boğa
22° 50' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 52"
Lilith
Başak
24° 17' 12"
True Node
Koç
15° 18' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>