Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hazır Cevap! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün arkadaşlarının seni dışarı çıkmaya zorlaması olası. İnsanlarla daha fazla vakit geçirmen yeni ve daha güzel etkilerin hayatına girmesini sağlayacak. Bugün yeni bir aşka merhaba diyebilirsin.

Çabalarınıza rağmen düzene sokmayı beceremediğiniz konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da problemler yaratıyor.

Bugün maddi konularda iç sesini dinlemen daha iyi olabilir. Parasal olarak daha iyi bir konuma gelebilmek için herkesin takip ettiği yolları bir kenara bırakmalı ve iç sesini dinlemelisin.

Bugün kendine zaman ayırman ve stresin etkilerini üstünden atmaya çalışman sana daha iyi gelecek. Eğer vücudunda farklı bölgelerde ağrılar birikmeye başladıysa esneme hareketlerinin zamanı gelmiş demektir. Bugün bu tür hareketlere özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni fikirler edinmek, farklı konulara odaklanmak ve bazı konularda yeni çözüm yolları bulmak isteyeceksin. Düşüncelere dalman ve kendin için yeni hedefler koyman kendine daha iyi bir zaman ayırmanı sağlayacak.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün bazı konulara dair olarak kafa karışıklığı yaşabilirsiniz. Hareketlerinizden emin olamayarak, bir şaşkınlık içinde ortalıkta dolaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın ve her zamanki pratik, nesnel benliğiniz olun. Bu sizin için genellikle olduğu kadar kolay gelmeyebilir, ancak bunu yapabilirsiniz. Kendinize güvenerek sağlam adımlar atın.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok istediğin bir daveti ya da buluşmayı anlamsız şekilde iptal edebilirsin. Bugün evden ayrılmak, uzaklaşmak sana zor gelebilir. Akşamüstü daha planlı ve kendi ruh durumuna göre hareket edebilirsin. Kahve tüketmek yerine daha çok bitki çaylarına yöneleceğin bir günün olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görmek istediğiniz, daha önce gittiğiniz fakat yeterince vakit ayıramadığınız yerlerle ilgili planlar yapabilirsiniz. Hayatın koşturmacasına bir mola vermek istediğinizde psikolojik ve fiziksel yer değişikliklerine yönelmek size iyi gelecektir. Bir pencere açmak yeterli değil, bu pencerenin nereyi gördüğüne de dikkat etmelisiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Gün içinde duygularınız sizi ele geçirebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı biraz akışına bırakmak için harekete geçebilirsiniz artık. Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyor, farkında olmadan hayatın eğlencesini kaçırıyorsunuz.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini nasıl enerjilere açtığına dikkat etmende fayda var bugün. Toksik insanların muhabbetini kafanda büyütmemen gerekecek. Bazı insanlarla arandaki sınırı kuvvetlendirebilir ve gerçekten sevdiğin kişilere kendini daha da açabilirsin bugün.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın biriyle güç için savaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu bir oda arkadaşı veya ailenizin bir üyesi olabilir. Her iki durumda da sizi ve seçimlerinizi eleştirerek veya sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmediğinizden şikâyet ederek sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Kendinize, onları hayal kırıklığına uğratma izni vermeniz gerekebilir. Haklı olduğunuza siz inanıyorsanız buna bir başkasını ikna etmenize gerek yok. Nihayetinde, bağınız muhtemelen derinlemesine devam ediyor. Biraz sular durulduktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bunu beklerken gelen bir haber, maddi olarak sizi oldukça mutlu edebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle, eğitimde, kardeşlerinizle veya seyahatlerle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Ortaklık, evlilik konularında önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 01"
Ay
Akrep
23° 12' 23"
Merkür
Koç
26° 24' 39"
Venüs
Balık
21° 29' 18"
Mars
Balık
04° 53' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 27"
Satürn
Balık
13° 17' 26"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 09"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:44

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>