Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkinize Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun varsa çözüme kavuşturma çalışın.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Karmaşaya müsaade etmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın farkına varmak ve bunları konuşmak iyi hissettirmeyebilir. Bunu her gün yaşayıp her gün acı çekmektense bir kere yapın ve sonlandırın. Değerli olan kişileri değil konuları daha çok önemsediğinizde, hiç kimsenin yanınızda olmayışını bir kayıp olarak görmezsiniz. Hak edene hak ettiği kadarıyla yaklaşın.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İçsel bir dengesizlik hissedebilirsiniz, bu yüzden kendi sınırlarınızı ve ihtiyaçlarınızı gözlemlemek önemlidir. Aynı zamanda, ilişkilerinizde derin duygusal bağlar kurmaya, anlamlı konuşmalara odaklanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve başkalarını anlamak için daha fazla zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa kıskançlık, sahiplenme, inatlaşma türünden konulara bilhassa dikkat etmenizde fayda var. Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi erkenden bitirip eve gitmek istiyorsunuz. Evinize yeni bitkiler almak isteyebilirsiniz. Balkonunuzu güzelleştirmek isteteceksiniz. Harcamalarınız artıyor.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer kavramı herkes için farklı şekilde tanımlanır ve yaşanır. Sizinle aynı tanımı yapmayan insanlara tepki göstermek ya da bu insanlar yüzünden üzülmek yerine anlamaya çalışmalısınız. Saygılı ve uyumlu biri olmak, her şeyin üstesinden gelecektir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani kararlardan kaçınmalısınız. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta aldanmalar olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi fazla zorlamayın.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı endişeleriniz yaşanmışlıklardan değil de endişelerden gelebilir. Bu süreci anda kalarak geçirmeniz ve anın güveninde kalmanız oldukça önemli olacak.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer hedeflerine giden yolda başarısız olduğunu düşünüyorsan bugün bu yolları değiştirmek için iyi bir gün olacak. Gezegenlerin hareketi sana bir şeylerin analizini yapabilme kuvveti verebilir. Yanlışları daha net görmeye başlayabilirsin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyin nasıl sonuçlanacağını görmek kendinizi daha güçlü hissetmenize ve hayatınızın kontrolünün daha fazla sizde olmasına yardımcı olur sevgili Akrep ve bu, dikkatinizi sizin için önemli bir şeye yönlendirmek için harika bir zamandır. Hayatınızı daha iyiye doğru değiştirmek için güçlü bir arzu olabilir, bu yüzden bundan yararlanın. Değişiklikler ve iyileştirmeler yapmak için mükemmel durumdasınız. Sözlerinizin bugün büyük etkisi var, sizin de öyle! Çözülmesi gereken daha derin sorunlarla cesurca yüzleşiyorsunuz ve eylemlerinizde daha amaçlı ve bilinçli davranıyorsunuz ancak değişim, bunu yapmayı seçmiş olsanız bile streslidir; bu nedenle, kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları bir şekilde ele alarak yeni bir formüller üreteceksiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel beklentileriniz konusunda daha sabırlı ve aktif olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz şartlar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha net adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Para konusunda başkalarından yardım kabul edebilirsin. Belirsiz serbest mesleğin varsa onda başarılı olacaksın. Eğer bir kurumda çalışıyorsan bir değişiklik olmayacak, yani onda da yine başarılı olacaksın. Hayatta birden fazla ruh eşi bulabiliriz. Bir yerlerde senin arayan ruh eşin için bugün davetiye çıkartabilirsin. Eğer bir ruh eşin var ise de onunla güzel mutluluklar yaşayabilirsin.

22 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 03' 20" R
Ay
Başak
06° 30' 34"
Merkür
Boğa
00° 55' 17"
Venüs
Boğa
20° 53' 18"
Mars
Koç
12° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 19"
Satürn
Balık
17° 50' 50"
Uranüs
Boğa
23° 16' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 46"
Lilith
Başak
25° 07' 45"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>