Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Konsantrasyonunu Artırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 60%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocukların sağlığı ve geleceğiyle ilgili planlamalar, endişeler olabilir. Daha gerçekçi düşünüp, olayların iç yüzünü sorgulayabilirsiniz. Aşk hayatında derin paylaşımlar olabilir. Şefkat, anlayış önem kazanabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini erken halletmenin verdiği rehavet seni olumsuz etkileyebilir. Aile büyüklerin sana sorumluluklarını hatırlatıyor. Konsantrasyonunu artırabilirsin. Yeni aldığın elektronik bir üründe arıza çıkabilir. Bu konuda bilgisine güvendiğin bir arkadaşından yardım istiyorsun. Aceleci olamamalısın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş finansal konularınızda geri dönüş alabilirsiniz. Ödemesini beklediğiniz bir alacağınız var ise ödeme gerçekleşebilir. Duygularınız umut dolu oldukça her konuda olumlu sonuca ulaşabilirsiniz. Öfkeli ve kaba davranışlar sizleri daha da mutsuz edecektir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı her konuda düzene sokabilmek için net olmanız çok önemli. Aile konularında da kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, ailenize yettiğinizi göreceğiniz bir gündesiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlham perisi bugün sizin yanınızda olabilir, sanatsal yönlerinizi ve yaratıcılığınızı güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kalbinizin sesiyle hareket edebilir, heyecan ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm o iyi enerjinin akmasına izin verin, işler tam olarak istediğiniz gibi gitmese bile olabildiğince mutlusunuz! Doğru kişiyi yanınıza çekmek için gereken tek şey büyük bir gülümseme olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda devam eden seyahati romantik meseleleri ön plana taşıyor.Bugünü flörtleşmek, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırmak için değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumu yaratıcılığınızı artıracaktır. Sanatsal konularla ilgilenmek iyi gelecektir. Sizi mutlu edecek kişilere ve aktivitelere vakit ayırın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda bazı problemler var ve çözmek için uğraşıyorsunuz. İş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınız ile çok iyi anlaşıyorsunuz. Sinirlendiğiniz zamanlarda derin bir nefes alın ve yavaşça verin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize zaman ayırmanız zor olabilir. Halbuki kısmet ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa bir uzmana görünün.

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 57" R
Ay
Oğlak
21° 24' 16"
Merkür
Koç
16° 47' 22"
Venüs
Boğa
00° 38' 58"
Mars
Balık
29° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 27"
Satürn
Balık
16° 33' 01"
Uranüs
Boğa
22° 19' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 34"
Lilith
Başak
23° 18' 22"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>