Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Baskın Karakterin Ortaya Çıkabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 80%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Beklemek konusunda iyisin ama hiçbir hedefin olmadan umutsuzca beklemek de olmaz! Eyleme geçmeden önce bir plan ya da stratejinin aklına gelmesini bekliyorsun. Bugün, planlarının meyve vermeye başlarken, yığdığın bütün o bastırılmış enerjiyi bırakacaksın; ve beklediğin olaya veya nesneye ulaşacaksın.Geçmişte size çektirilen acıların neden olduğu kızgınlık ve kırgınlık duyguları bugün yüzeye çıkabilir ve sizi zaman zaman gözyaşlarına boğabilir. Kendinizi bastırmayın; sadece yalnız kalabileceğiniz bir yer bulun ve içinizdeki her şeyi döküp rahatlayın. Bu yalnızca sizin tarafınızdan kişisel ve ruhsal anlamda büyümenin bir işaretidir; geçmişten kurtulmanız gelecekteki atılımlarınızın önünü açar. Yarın sabah değişmiş bir kadın gibi hissederek uyanabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde çocuklarınızla, sevdiklerinizle ilgilenebilir; keyifli vakit geçirmeye ve hobilerinize odaklanabilirsiniz. Yaşamdan keyif alma, mutlu olma isteği artabilir. İç huzuru var etmeye odaklanmalı. Akşam saatlerindeve finansta fırsatlar, şanslar olabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ekip arkadaşların ile yapacağın çalışmaların merkezinde yer alabilirsin. Yapılan toplantılarda daha çok baskın taraf olman göze batabilir. Kişisel bakımına her zamankinden daha çok önem veriyorsun. Kişisel bakım ürünlerini alırken en ince ayrıntısına kadar inceliyorsun.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlarınızın davranışlarınızı algılayamıyor olabilirsiniz. Tavırlarını anlamakta zorlansanız da sizlere karşı yanlış düşünceler beslediklerini gözlemleyebilirsiniz. Karşılıklı birbirinizden fayda sağlama fikri içinde olursanız günü keyifli geçirebilirsiniz. Bu durum her ikinizin de işine yarayacaktır.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda bazı konularda daha fazla farkındalık içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. İdrak ettiğiniz konular hakkında yeni kararlar vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kafanızı karıştıran konulardan uzak kalmaya çalışın.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bazı konularda yetersiz hissetseniz de çözümün yine zihninizden geleceğini görebilirsiniz. Çevrenizin yardımıyla sorunları aşacaksınız.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar kararları için size danışıyor ve fikirlerinize güveniyor. Özelliklekonusunda hep yerinde adımlar atıyorsunuz. Bu şekilde devam etmelisiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde kendinizi romantik hissedersiniz.Partnerinizle ve çocuklarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artacaktır, bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evren üzerinde nasıl bir etkim olabilir? Ruhsal olarak nasıl daha etkili olabilirim?

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Zihinsel anlamda kuvvetli olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 06" R
Ay
Oğlak
24° 13' 43"
Merkür
Koç
16° 51' 54"
Venüs
Boğa
00° 54' 22"
Mars
Balık
29° 40' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 22"
Satürn
Balık
16° 34' 08"
Uranüs
Boğa
22° 20' 34"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 16"
Lilith
Başak
23° 19' 46"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>