Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güvenilirliğin Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün, özellikle anaç bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve bitkilerden evcil hayvanlara, arkadaşlarınızdan, çocuklarınıza ve sevgilinize/eşinize kadar çevrenizdeki her canlıyla iletişim kurabilirsiniz. Bununla birlikte, bu çok yardımsever ve destekleyici tavrınız bazılarına boğucu gelebilir. Sevdikleriniz sizi rahat ve mutlu görmeyi seviyor, bu yüzden bu enerjinin bir kısmını kendinizi şımartmaya harcayın; mesela masaj yaptırmaya gidebilirsiniz. Biraz hayatınızı yaşayın!

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Ciddi bir şekilde düşünmek ve iletişim kurmak bugün seni geliştirebilir. Bunlar seni yukarı taşıyacak güçlü yetenekler. Bunu yeteneklerini göstermek ve kendini ifade etmek için bir yere ihtiyaç duyacaksın. Eğer günlük tutmaya başlarsan, bu muhteşem bir kaçış olabilir. İnsanlarla konuşmak da bir başka çıkış olabilir. Eğer seni sıkan ya da düşündüren başka problemler varsa, aklında neler dolaştığına bir bakmak için bu insanlarla bir araya gelmeyi düşün. Bugün işleri yoluna sokmak için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte size çektirilen acıların neden olduğu kızgınlık ve kırgınlık duyguları bugün yüzeye çıkabilir ve sizi zaman zaman gözyaşlarına boğabilir. Kendinizi bastırmayın; sadece yalnız kalabileceğiniz bir yer bulun ve içinizdeki her şeyi döküp rahatlayın. Bu yalnızca sizin tarafınızdan kişisel ve ruhsal anlamda büyümenin bir işaretidir; geçmişten kurtulmanız gelecekteki atılımlarınızın önünü açar. Yarın sabah değişmiş bir kadın gibi hissederek uyanabilirsiniz!

25 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yeni sorumluluklar, görevler gündeme gelebilir. İş arayanlar görüşmelere çağırılabilir, toplantılar yapılabilir. Sağlıkla ilgili destekler alabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki duygusal konularda daha ince bir yaklaşım sergiliyorsun. Anlayışlı bir tavırda olman güvenirliğini artırıyor. Cilt bakımına özen gösteriyorsun. Edindiğin bitkisel kürler faydasını gösteriyor. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan eski sevgilinin sosyal medyadan hareketleri takip edebilirsin.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda gergin olabileceğiniz bir gün olabilir. Gerginliğinizi çalışma arkadaşlarınız üzerinden hafifletmeye çalışmamalısınız. Sinirsel enerjimizi işinizde harekete geçmek için kullanmanız günü daha sakin tamamlamanızı sağlayabilir. Bugün bazı tadilat işlerinizde aksilikler olabilir.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. Sizi sıkıntıya düşürmesine izin vermemelisiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Yeni yönlere doğru gidebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam için yeni planlar yapabilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda somut kazanımlar elde etmek için çaba gösterebilirsiniz. Size işinizde yardımcı olacak kişilerden de destek almaktan çekinmeyin.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Koç burcunda ilerlerken Mars enerjisini güçlü bir şekilde hissedebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bu enerjiyi çalışma ve gündelik yaşamınızda sınırsızca kullanma eğilimde olurken sağlığınızı ihmal etmeyin.

25 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konfor alanından çıkmaktan korkan korkarklardan olmak istemezsiniz. Duvarlarınızı aşın ve çevrede neler olduğuna bakınç

25 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Bugün gündeminizde sağlığınız, günlük rutinleriniz ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz olacaktır. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay – Mars kavuşumu kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Bugünlerde sağlığınızı ihmal etmeyin, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olacak ve kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Finansal olarak iyi bir durumda olsanız bile paranızı dikkatli bir şekilde harcamalısınız. Bugün canlı ve neşeli olacaksınız.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bu aralar işteki başarınızla müdürlerinizin büyük ilgisini çekiyorsunuz. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

25 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 18' 40" R
Ay
Oğlak
23° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 50' 59"
Venüs
Boğa
00° 51' 17"
Mars
Balık
29° 38' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 47"
Satürn
Balık
16° 33' 54"
Uranüs
Boğa
22° 20' 26"
Neptün
Balık
28° 54' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 08"
Lilith
Başak
23° 19' 29"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>