Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendi Başına Hareket Ediyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Duygu ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalmış olsanız da üstesinden gelebilirsiniz.

Ne istediğinizi bilir şekilde hareket edeceksiniz. Etrafınızdaki insanların beğenisini kazanmakta zorlanmayacağınız bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili her şeyin istediğiniz gibi gelişim gösterme ihtimali var. Amaçlarınızın dışında harcama yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey düşünmekle başlar ama nasıl düşündüğünüz güzergahınızı belirler. Bugün bedeninizi ve hafifletecek düşüncelere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilir, içsel bir temizliğe girişebilirsiniz. Kaosun değil sakinliğin tarafında yer alıyorsunuz.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizde daha derin duyguları keşfetmek ve paylaşmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki tutkuyu ve duygusal yoğunluğu ortaya çıkarmak adına uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda, bugün karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koymak ve vizyonunuzu genişletmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Özellikleve kariyer alanında başarılı olmak için kararlı ve karizmatik bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Bu enerjiyi doğru yönlendirerek istediğiniz hedeflere daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi başına hareket etmen, etrafındakilerin merakını artırabilir. Kimseden sakladığım bir durum yok, ancak anlatmaktan da hoşlanmıyorum diyebileceğin durumlar söz konusu olabilir. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, üstlerinin aldığı kararlar keyfini kaçırabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline yapacağın sürpriz ilişkinizi tazeleyecek.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralar ya da arkadaşlarınız aracılığıyla sesinizi duyurabilirsiniz. Göz önünde olmanın, açığa çıkmanın zararlı olduğuna dair düşüncelerinizi bu sayede yıkabilirsiniz. Evlilik ya da ailenizle ilgili konular dolayısıyla yer değişikliği yapma, taşınma gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı bitmesi gerekenleri fark ederek aksiyon almanız sizler açısından çok önemli. İşinizde güvenilirliğinizi kanıtlayabileceksiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının adımlar atmasını beklemek yerine senin adım atman gerekecek. Başkalarının kararlar almasını beklememeli ve o kararları sen almalısın. Kendin için adımlar atarak daha güzel bir geleceğe yönelmiş olacaksın bugün.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, eğer son zamanlarda çok çalışıyorsanız bugün dengeyi bulma baskısı artabilir. Rutininizdeki aksaklıklar, kendinizi günlük koşuşturmacadan uzaklaştırmanızı teşvik eder. Bir konu hakkında çok erken konuşmamaya dikkat edin ve en iyisi, harekete geçmeden önce duygularınızı doğru yorumladığınızdan emin olun. Özel ve önceden gizli olan konular artık gün yüzüne çıkabilir, bugün de bunları iyileştirmek ve onlarla başa çıkmak için iyi bir zaman olabilir. Tüm bu duygusal çalkantı sizi biraz yoracaktır ancak sonuçları buna değecek.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta ve işte pozitif haberler sana geliyor. İyimserlik ve umudunu yitirme, sezgilerine güven. Olumlu titreşimler alıyorsun. “Bana gelen bütün haberleri kabul ediyor ve yaratıcı güce teşekkür ediyorum” diyebilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Partner veya ortağınızla ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 34" R
Ay
Boğa
29° 18' 15" R
Merkür
Koç
22° 37' 24"
Venüs
Boğa
11° 37' 56"
Mars
Koç
06° 21' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 17' 40"
Uranüs
Boğa
22° 50' 40"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 07"
Lilith
Başak
24° 17' 42"
True Node
Koç
15° 17' 56"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>