Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güzel Haberler Kapıda! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansınız var ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerekmekte.

Etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Karmaşık durumların üstesinden gelmeniz gerekmekte. Sınırları çok fazla zorlamaktan kaçının.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz sizin açınızdan daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza hangi konularla, hangi insanlarla devam edeceğinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Sizi memnun eden durumları ayırt etmekte zorlandığınızda, sakin kalmayı ve geçmişi bu kez yapıcı bir şekilde düşünmelisiniz. Bu yapıcılığı devreye sokmadığınızda her şeyin başa saracağını, geçmişte de bu yüzden sorun yaşadığınızı unutmayın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili akrepler, güçlü hissedeceğiniz bir gün. Kafanıza taktığınız konuların aslında çok önemsiz olduğunu anlayacaksınız. İlerlemenize engel olan konuları fark edip uzaklaşabilmek sizin için önemli. Kaybettiğinizi sandığınız gücünüzü bu şekilde yeniden elde edebileceksiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dış dünyadan biraz uzaklaşıp, kendine ve yaşam alanına yönelik planlar içerisine girebilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan, kendini yeni bir projenin ya da eğitimin içinde bulabilirsin. İş arayışındaysan, bu süreci işine yarayacak sertifikalar alarak değerlendirebilirsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız hızlanabilir. Hemtemposu hem de gündelik sorumluluklarınızın artmasıyla beraber yoğun ve kazançlı bir döneme girebilirsiniz. Çalışmalarınız dikkat çekebilir. 

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Öğleden sonra güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Akademik konularda gelişmeler olabilir. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları düşünmeli, ders alıp yolunuza devam etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki bağlantı ve şefkati de cesaretli cümleleriniz ve içinizden geçenleri söyleyerek arttırabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün net kararlar almalı ve hayatının gidişatını şekillendirmelisin. Bir süredir karar almak sana zor geliyorsa eğer bu durum bugün sona ermeli. Bazı konularda karar aldıkça daha güzel adımlar atman kesinleşecek.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün biraz mola ihtiyacı, kararlara ve sonuçlara varmak için ekstra zaman ve mahremiyet ihtiyacıyla bağlantı kuruyorsunuz. Son olayları işlemek, duygularınızı gözden geçirmek ve ruhsal olarak kendinizi yenilemenin ve tazelemenin yollarını keşfetmek için güzel bir gün. Sabır şimdi ödüllendirici olacak ancak işle ilgili endişeler veya dikkat dağıtıcı şeyler bugün ilerleyen saatlerde sizi biraz test edebilir. Enerjinizi çok fazla dağıtmamak en iyisidir. Bir şekilde dünyadan kopmayı ve dinlendirici bir alana çekilmeyi hedefleyin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ortaya koyma gücünüz bir hayli yüksek. Hiçbir şeyin sizi engellemesine müsaade etmeyeceksiniz. Karşınıza çıkan zorlukları teker teker aşabilirsiniz. Şartları zorlamamaya yine de özen göstermeniz gerekmekte. İstediklerinize ulaşmanızın tam sırası.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz be duygularınızı çevrenizle paylaşabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızı sevgilinizle paylaşmak, birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha da büyütür. Ona ne kadar bağlı olduğunuzu söylemek yeterli olmaz; davranışlarınızla da bunu vurgulayın. Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, bir uzmana görünmelisiniz

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>