Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabrın Zorlanıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı davranmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece çok sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını genel olarak alacaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız var.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya şansınız var. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki önemli insanlar seçimleri konusunda tecrübeleriniz ya da öngörülerinize ihtiyaç duyabilir. Destek olmak isterken bunu bir hakimiyete dönüştürmemeye dikkat etmelisiniz. Hareketli bir gün olmasını isteyebilir, sporla vakit geçirebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi ifade ederken net olmaya özen gösterin ve karşı tarafa karşı dürüst ve açık olun. İçinde bulunduğunuz durumu çözmek için derinlemesine araştırmalara yönelebilir, gizli konuları ortaya çıkarabilirsiniz. Kişisel konularda da cesur adımlar atabilir ve duygularınızı daha cesurca ifade edebilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve derin duygular yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda hareket ediyor. Gün içerisinde sık sık sabrının zorlandığını hissedebilirsin. Normal şartlarda çok da sorun olarak görmeyeceğin olaylar aşılmaz gibi görünebilir. Arkadaşlarından aldığın daveti ilk önce geri çevirsen de akşam saatlerinde fikrin değişebilir. Bir süredir hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün harekete geçerek radikal kararlar almak isteyebilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yalnız kalmak isteyebilir, sessiz ve az iletişimli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizle yapacağınız konuşmalar size bir akış verirken, telkinler ise günü sakin bitirmenize yardımcı olacaktır.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi ve birlikte olduğunuz gruplarda dalgalanmalar olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı her konuda düzene sokabilmek için net olmanız çok önemli. Aile konularında da kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, ailenize yettiğinizi göreceğiniz bir gündesiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işe odaklanacağın bir gün olacak. Elinde uğraştığın şeyler daha önem kazanabilir senin için. Henüz bir sonuç alman için erken olsa da bugün verimli bir gün geçirmek için ekstra bir çaba harcayacaksın.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün karamsar veya inişli çıkışlı bir başlangıç ​​yapabilirken, gün ilerledikçe özgürce ilerlemenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Başkalarının zamanınızı talep etmesiyle ilgili bazı sorunlar olabilir. Zihin çerçeveniz düzelir ve harekete geçme konusunda daha az endişelenirsiniz, olayların daha kendiliğinden gerçekleşmesine izin vermeyi tercih edersiniz. Nitekim şimdi, liderliği ele geçirmek ya da sorumluluğu üstlenmek kolaylıkla gelebilir. İnsanlar doğal olarak kendinize güvenen yaklaşımınızdan etkileniyor.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularında ani sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize zaman ayırmanız zor olabilir. Halbuki kısmet ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa bir uzmana görünün.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 31' 54" R
Ay
İkizler
10° 06' 55" R
Merkür
Koç
23° 20' 30"
Venüs
Boğa
12° 34' 22"
Mars
Koç
06° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 41"
Satürn
Balık
17° 21' 14"
Uranüs
Boğa
22° 53' 20"
Neptün
Balık
29° 10' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 34"
Lilith
Başak
24° 22' 47"
True Node
Koç
15° 14' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>