Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aktifsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikteliğiniz açısından risk oluşturabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzaklaşmalısınız. Dengelerin yeniden kurulması gereken bir güne giriyorsunuz.

Bağımsızlığınızı korumak ve mesleki anlamda dilediğiniz gibi adım atmak isteyeceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda adım atabileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

Maddiyata dayalı konularda temkinli adımlar atmanız gerekmekte. Hızlı hareket etmek size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Sorunların geride kalması için daha sakin düşünmeye ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlevi yitirmiş eşyalar gibi bazı düşünceler de eskide kalmalıdır. Her şeyi yanınıza alıp ileriye gitmeyi planladığınızda, bu ağırlığı taşımaya değmeme ihtimalini de düşünmelisiniz. Her şeyden şüphe edebilirsiniz ama bundan etmemeyi öğrenmeye çalışın.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla çaba göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek ve dinlenmek için güzel bir gün olabilir. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif bir gün seni bekliyor. Bugün olumlu gücünü etrafındakilerin de fark etmesi seni ilgi odağı haline getirebilir. Birden fazla işle ilgilenen bir Akrep burcuysan, kazancında beklemediğin bir artış olabilir. Evli ve çocuğu olan bir Akrep burcuysan ailenle vakit geçirmek isteyebilir, ortak aktivitelerde bulunabilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçici bir arkadaş çevreniz de olsa bazen tamamen kendi odağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi somut bir sonuca dönüştürmek için yatırım ve çalışmalarınızı düzenleyebilirsiniz. Kapalı mekanlar yerine dışarıda olacağınız, sakince düşüneceğiniz alanlar tercih etmenizde fayda var.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gün içinde işlerinizle ilgili plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Görünür olduğunuz konulara kısıtlamalar gelebilir.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bazı konularda yetersiz hissetseniz de çözümün yine zihninizden geleceğini görebilirsiniz. Çevrenizin yardımıyla sorunları aşacaksınız.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzaktaki bir sevdiğin ile alakalı bazı haberler alabilir ve o kişiyi merak edebilirsin. Bu arkadaşın veya akraban ile arandaki iletişimi arttırman ve onun iyi olup olmadığını sorman, güzel ve yapıcı enerjilerin ortaya çıkmasını sağlayabilir.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünün enerjileri daha taze, daha kendinden emin ve daha umutlu hissetmenizi destekliyor. Şimdi başkalarının sizi veya planlarınızı geri çevirmesi pek olası değildir. Güne neşeli bir büyüme ruhu hakimdir ve bundan sonuna kadar faydalanırsınız! İnsanlar, paylaşmaktan mutlu olduğunuz daha ilginç, daha benzersiz niteliklerinize yönelir veya sıra dışı insanları kendinize çekersiniz. Eğlenceli bir yaklaşımla hemen hemen her sorunu veya sıkıcı durumu tersine çevirebilirsiniz. Sürpriz bir davet de mümkündür. İlişkilerinizde sizi geçmişteki kısıtlayıcı davranışlara bağlayan zincirleri sembolik olarak kırabilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncülerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için, olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İdealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkileriniz de yansıtmak istemeniz, sizi çekici yapıyor.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner veya ortağınıza zaman ayırabilirsiniz ancak takıntılara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Zihinsel anlamda kuvvetli olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 42' 20" R
Ay
Boğa
28° 00' 51" R
Merkür
Koç
22° 32' 26"
Venüs
Boğa
11° 31' 16"
Mars
Koç
06° 17' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 17' 14"
Uranüs
Boğa
22° 50' 21"
Neptün
Balık
29° 09' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 49"
Lilith
Başak
24° 17' 06"
True Node
Koç
15° 18' 20"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>