Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Farklılık İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın insanla birlikte gelecek ile ilgili değişik kararlar alabilirsiniz. Konuştukça ortak noktalarda buluşma ihtimaliniz yükselebilir, bir ilişki konusunda daha fazla hemfikir olabilirsiniz. Zamana göre de güzel gelişmeler görmeniz olası.

İş yaşamınızda karşınıza çıkabilecek bazı küçük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Özelliklearkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilir ve bunların çözümü için zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmadan elinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Çevrendeki insanlar sana negatif konular sunsa da sen mantığınla bunları daha iyi bir hale getirebileceksin. Tek dikkat etmen gereken şey aceleci olmamak ve sakince karar vermek olacak. Para konusunda başkasının anksiyetesine göre hareket etmemelisin.

Sağlığını düşünerek hareket etmen asla boşa gitmez. Bugün de böyle bir gün olabilir senin için. Kendini biraz daha iyi hissettiğin ve bazı konularda kendini kolladığın bir gün geçirmek iyi olabilir. Sıkı giyinmek, kendini fazla yormamak ve uyku düzenine uymak gibi konular ön plana çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek senin için önemli olabilir bugün. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla birlikte zaman geçirmek için bu hafta sonunu kullanmak, kendini daha iyi hissetmene sebep olacak. Sevdiklerine zaman ayırmalısın bugün.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı alanlarda bilgileri sizinkinden üstün olan insanlarla uğraşırken kendinizi biraz aşmış hissettiğiniz zamanlar olabilir, ancak bu konuda aşağılık kompleksine kapılmayın. Başarılı olmak için bilmeniz gereken kadarını biliyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzında farklılık istediğin bir gündesin. Dış görünüşünü değişime uğratabilirsin. Kuaförün ile bu konu hakkında konuşuyorsun. Güne sakin başlasan da oyunbozanlık yapacak haber keyfinin kaçmasına neden olabilir. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinden gelecek bir sürpriz seni mutlu edebilir. Günün geri kalanını kitap ve kahve eşliğinde geçirmek isteyebilirsin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresinizi doğru yönetmelisiniz. Bunu başardığınızda hem çalışmalarınızı daha verimli şekilde yapacak hem de çevrenizle olan ilişkiniz zarar görmeyecektir. İşinizi etkileyen durumların ne olduğunu tespit edin ve bugün çözüm odaklı ilerlemeye çalışın.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentileriniz yönünde hassas olabilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerinizde daha dikkatli davranmalısınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı duygularınızı dışa vurabilirsiniz. Yazmak için çok uygun bir günde olacaksınız. Size farklı gelen tüm hislerinizi kelimelere dökmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değer verdiğin bir arkadaşınsebebiyle senden uzakta olabilir. Başkalarının bu durumdan faydalanmasına izin vermemelisin. Onun yokluğunu fırsat bilip seni kontrol etmelerine izin vermemek senin için önemli olacak.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bereketlerinizi arttırmak için güzel bir gün. Gün, sizi ve cüzdanınızı şımartmak için elinden geleni yapıyor, ancak yine de finansal bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Büyük bir fatura gelebilir veya belki bir yakınınızın borç alması gerekebilir, ancak muhtemelen kendi ihtiyaçlarınızı ve başkalarının ihtiyaçlarını rahatça karşılamaya fazlasıyla yetecek paranız olur. Makul ama cömert olun.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına karşı, kendinizi savunmak yerine paylaşımı denemelisiniz. Sizdeki derin duygular, onda yetersiz olabilir. Fakat onun daha sabit düşünmesi, ilişkinizi sürekli kılacaktır. Bugün fazla yorulmamalısınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz daha sakin bir tavır içinde olmaya çalışın. Kişisel hayatınızda ve ailenizde pek çok değişim gerçekleşiyor olabilir. Ailenizin bir üyesideğiştiriyor, biri evden taşınıyor ya da bunun gibi şeyler oluyor olabilir. Tüm bunlara göğüs gerip sakin olmaya çalışın. Kısa süre sonra her tür değişime uyum sağlayabilecek hale geleceksiniz.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyin. İyimser duygular içinde olursanız, partnerinizde bunu size geri yansıtacak. İşinizle ilgili elinize geçen fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler duygularınızı tetikleyip yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. Yaptığınız masrafların sonradan ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp üzülüyorsunuz! Havaların soğumasıyla grip vakaları da arttı. Dikkatli olun.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 36' 11" R
Ay
Aslan
24° 48' 09"
Merkür
Koç
18° 11' 47"
Venüs
Koç
16° 02' 08"
Mars
Balık
20° 20' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 53"
Uranüs
Boğa
21° 40' 07"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
19° 57' 33"
Lilith
Başak
21° 59' 29"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 18/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>