Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Her Şeye Rağmen Kendinden Eminsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün yapacağın güzel bir sohbet sen farkına varmadan güzel bir flörtleşmeye dönebilir. Aşkta yeni ve güzel etkilere kendini açmak ve farklı kişilere odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

İş hayatında tersliklerin, tümüyle disiplin ve beceri sorunu olduğunu savunurken biraz mekanik değerlendiriyor gibisiniz. Gittikçe sıklaşan irade dışı çözümsüzlükler, sizi olumsuzlukları daha engin bir bakışla değerlendirmeye yöneltebilir.

Maddi konularda ilgi çekmeye çalışan insanlara karşı dikkatli olman gerekecek. Dış görünüşe veya özenle söylenen kelimelere değil, işin altındaki niyete odaklanmalısın. Böylece zarar etmekten kaçınabilirsin bugün.

İşlenmiş gıdalar ve şekerden uzak durman gereken bir gündesin. Bugün yediklerine dikkat etmeli ve vücudunu yoracak gıdalardan uzak durmalısın. Tükettiğin şeker miktarını kesmek enerjini daha uzun süre korumanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini ifade etmek çok da zor olmayacak senin için. Kafanda geçen her şeyi güzel bir şekilde ifade edebilecek ve sıkıntılarını karşı tarafa aktarabileceksin. İş ve arkadaşlık konularında canını sıkan konulara daha rahat odaklanabilirsin bugün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kendinizi şımartmanız gereken romantik, rüya gibi bir duygu var. Hayatınızda özel biri varsa, bu duyguları paylaşmak için mükemmel bir gün! Eğer hayatınızda henüz doğru kişiyle tanışmadığınızı düşünüyorsanız etrafınıza daha dikkatli bir şekilde göz atmayı deneyebilirsiniz. Çünkü Eros'un oku sizi kalbinizden vurmak üzere.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlerin nasıl hızlı geçtiğine şaşırıyorsun. Yapman gerekenleri belli bir sıralamaya alabilirsin. Eğer flört etmekten kaçınmaz isen çevrende dikkatini çekmeye çalışan biri olduğunu fark edebilirsin. Okul, eğitim, bilgi alma konusunda daha özverili olacağın bir gün olacak. Ödünç verdiğin bir eşyanın peşine düşebilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız olumsuz tecrübeler sizi içine kapanık bir insana dönüştürmüş olabilir. Ancak hayatın her alanında bunu devam ettirmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. Hakkınızı aramak, size lazım olanın peşinden gitmenin herkes gibi sizin için de önemli ve hayati olduğunu önce kendinize sonra da çevrenize de göstermelisiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Gündeminizdeki konularla ilgili acele karar almayın. Bazı durumlar sizi zorlayabilir. Güçlü kişiler tarafından engellediğinizi düşünebilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Akrep’ler hiç beklemedikleri bir anda aradıkları partneri bulabilirler ve damdan düşer gibi bir ilişkiye başlayarak kendileri de şoka girebilirler.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular seni biraz gerebilir. Tam olarak nasıl sonuçlar elde edeceğini bilememek seni yorabilir. Bu tür konularda önünü görmek isteyebilirsin. Acele etmemek en iyisi.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkunuz lider olmanıza yardımcı oluyor. İster kariyerinizi yükseltiyor, sağlığınıza öncelik veriyor ister rutininizi düzenleyen belirli bir projeye odaklanıyor olun, çok çaba harcamanız mümkündür. Konunuz ne olursa olsun, olumlu birçok değişiklikler yapıyorsunuz. Kendi hayatınız hakkında henüz net olmayan konular olduğunda başkalarına liderlik etmek zordur ve şimdi yaşam şeklinizi değiştirmek, gelecekte liderlik hedeflerinize doğru adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Alışmış olduğunuz düzenin konforundan vazgeçip bilinmeye adım atmanın oldukça fazla bir irade istediği gerçek. Bunu, çok daha büyük bir zafer için verilen ufak bir taviz olarak görün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmalarıyla, kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başarı; varmak istediğiniz noktaya en hızlı şekilde ulaşmak değil, ne istediğinizi bilmek ve isteklerinize en uygun yolu tercih etmektir. Belki de bugün kendinize bunu hatırlatmanız iyi olabilir. Daha hızlı, daha önce olmaya odaklanmayı bırakmak ve nasıl hissediyorsanız ona uygun şekilde adım atmak iyi olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili son derece sevindirici yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>