Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İrdelerseniz, onun da benzer sıkıntılar yaşadığını öğreneceksiniz. Sevgilinizin ilgi odağı olduğu durumlarda duyduğunuz rahatsızlığın, gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşmesini engellemelisiniz

Güvendiğiniz bazı ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerdeki karmaşıklığı bazı yeni düzenlemeler gerektirecek.

Zaaflı para ilişkilerinde, riskli girişimlerle birtakım iradi tavırlar içine gireceksiniz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyma düşünceniz, bu sıralar bazı koşulların değişmesiyle pratiğe geçmeyebilir

Bugünlerde para konularında pek şanslı olmayabilirsiniz. Kötü bir niyet görünmese de, para katılımı gerektiren bir öneriye soğuk bakmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir mutlaklık şeklinde ele aldığınız konular, aceleci davranışları getiriyor. Ağır kanlılık, koşullarınızın bazılarını yeterince değerlendiremediğinizi düşündürebilir. Bugünlerde, uzun süreli barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkacak. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda hareket ettiği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Sabahın ilk saatlerinde Ay'ın Satürn ve Plüton ile yaptığı zıt açılar nedeniyle agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Olaylara olumlu taraftan bakmakta zorlanabilirsiniz. Devamında Ay-Venüs pozitif görünümüyle beraber aşk ilişkinizde olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. 17:10-22:15 arası Ay boşluğa giriyor. Saatler 22:15'i gösterdiğinde ise Aslan burcuna geçiyor. Geleceğinize odaklanacağınız bir sürece giriyor olacaksınız.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konularında hassas davranıyorsun!Aile ilişkilerine karşı hassas davranacağın bir gün yaşayacaksın. Özellikle evli ve ailesi ile sorunları olan bir Akrep burcuysan hayatta geri adım atmam dediğin bir konuda geri adım atabilir, fikrini değiştirebilirsin. Gün senin için değişimi barındırıyor. Görüntünle ilgili yapacağın değişiklikler bir yana, aldığın kıyafetler, evinde yapacağın değişikler bir süre sonra seni tatminsiz bir hisse büründürebilir. Aşırı harcamalarına dikkat etmen gerekebilir. Kritik finansal işlemlerden uzak durmaya çalışmalısın. Gün içerisinde ne zamandır görüşmediğin arkadaşın seninle iletişime geçebilir. Onunla yeniden bir araya gelmek, kendine karşı yeni bir bakış açısı geliştirmeni sağlayacak.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır devam etmekte olan bir problemden kurtulma noktasına geliyor olabilirsiniz. Tüm ikna gücünüzü kullanarak olayları lehinize çevirebilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak bilimsel konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Zihinsel heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sınırlarınızı iyi bilerek bunu profesyonel hayatınıza yansıtmalısınız çünkü bugünlerdearkadaşlarınızın size fazla ve gereksiz gelen samimiyeti sizi rahatsız edebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; günlük rutinlerinden kurtulup bir yerlere kaçıp gitme niyetinde olabilirsin. İnanç, felsefe veya  uzak yerlerdeki kişilerle iletişimin, bugün hareketlilik kazanabilir. Yeni fikirlere ve görüşlere açık olabilir, uzak yerlerden arkadaşlıklar kurabilir, farklı ülkelerin bakış açılarıyla ufkunu genişletebilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız bugün biraz fazla ağır isteklerle gelebilirler, özellikle maddi konularda sizden destek isteyebilirler. Kendinizi ve sınırlarınızı da düşünerek hareket edin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün spiritüel çalışmalar, enerji eğitimlerine katılabilir ya da yüksek konsantrasyon gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. İç sesinizin enerjisini kullanmak için harika bir gün. Böylece öfkeden arınabilir, meditatif konularla huzur bulabilirsiniz. Diğer yandan gizli kalmış bir konuya ışık tutmak mümkün.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>