Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızda aşkı bu şekilde kenara aldığınız dönemleri zaman içinde yok edeceksiniz. Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi. Çok anlaşılır olmayan nedenlerle bugünlerde aşka kapalısınız.

Çok dikkatli olmaya çalıştığınız bir gelişmede ön plana çıkacaksınız. Bir problemdeki hatanızı biliyorsunuz. Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız.

Para sıkıntılarını soğukkanlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu özelliğiniz kolay toparlanmanıza yardımcı oluyor. İyi amaçlarla gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir.

Karşı çıktığınız konulardaki tarzınız yandaş edinmenizi engelliyor. Tepkimeciliğinizi frenleyemediğiniz bir sorunu bugünlerde daha da çözümsüz hale getiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz kaldığınız konularda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkileyecek. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşüneceksiniz. Bugün birtakım umutlarınız yeniden hareketlenebilir. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Aslan burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Bugün geleceğe dair planlarınızı, kariyer hedeflerinizi eyleme geçirmek için kendinizde o gücü bulabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları artık gelecekte yapmamaya çalışmalısınız. Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşen pozitif açı sayesinde bugün sürpriz bir haberle mutlu olabilirsiniz. Bu konu eğitimle ilgili de olabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sırlar açığa çıkabilir!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. İş arayışı içindeysen, olumsuzlukların karşısında canın sıkılabilir. Hak etmediğini düşündüğün kişilerin iyi yerlerde olmasına söylenebilirsin. İlişkin yoksa unutamadığın aşkına karşı özlem duygun bir anda ortaya çıkabilir. Bu durum gün içerisinde sosyal medyada çeşitli araştırmalar yapmana neden olacak. Bugün sırlar günü! Eşinin ya da sevgilinin uzun zamandır senden sakladığı bir gerçeği öğrenmek seni sinirlendirmeyecek aksine içini rahatlatacak. Eğer sırları olan sen isen aman dikkat! Kendini doğru ifade ettiğinden emin olmalısın. Günlük işlere odaklanmaya çalışmalısın. Kendini gereğinden fazla eleştirmen haksızlığa uğradığın hissine kapılmana neden olabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşamınızla ilgili bazı değişiklikler ani bir şekilde önünüze gelebilir. Bazı hatalara yeniden düşmemeye izin vermemelisiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi duygusal baskı altında hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri anlamak için daha fazla sarf etmeniz gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve faydalı olmak için çaba içinde olabilirsiniz. Parlamak ve önde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınıza odaklanıp, işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğumuz gezegen ve komplo teorileri hakkında çok bilgi sahibi olarak dostlarınız ve sevdikleriniz ile beyin fırtınası yapmak isteyebilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün girişimlerinde fazla ilerleme kaydedemeyebilir ve yaptığın yanlış hesaplardan dolayı planlarını uygulayamayabilirsin. Kendinle ya da ilişki içinde olduğun insanlarla ilgili derin sorgulamalar yapabilir, tutku ve kıskançlıklara yenik düşebilirsin. Duygusal beklentilerin karşındakiler tarafından anlaşılmayabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz eğlenmek istiyorsunuz, ama günün gerçeklerine gözünüzü kapamanız da zor olacak. Gününüzü bölen telefon konuşmaları ve mesajlar olacak. Bilgisayarda problemler olabilir. Aman çalışmalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken,hayatında yıldız gibi parlarsınız. Başarılarınız dilden dile konuşulacaktır. Toplumun sevdiği yüz olmak size gurur verir. Adeta muhtaçların koruyucu meleği ilan edilirsiniz. Kazancınızda artış olacaktır. Yöneticilerinizden destek görürsünüz.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>