Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi.

Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Daha fırsatçı olmaya zorlanabilirsiniz.

Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu alabilir.

Biraz daha hareket istiyorsunuz. Daha atak olmanız gereken bazı yakınlaşmalaryaşamınıza daha da anlam katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların ortak yönelimleri size daha sosyal bir bakış getirebilir. Seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareketini sürdürüyor. Sabah itibariyle meydana gelen Ay'ın Jüpiter ile olan güzel açısı geleceğinizle ilgili planlarınızda şansınızın açık olacağını gösteriyor. Beklentinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Venüs ile kurduğu gergin kontağın aktif olduğu akşam saatlerinde istemeden de olsa agresif tavırlar göstermeye yatkın olabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli bir akşam seni bekliyor!Bugüne koşullandırmak istemediğin işlerin var ama kendini yorgun hissetmen günü rahat geçirmen gerektiğine işaret ediyor. Aileni, bugün yarın derken, işlerinden dolayı ihmal etiğini düşünüyorsan günün bir bölümünü onlara ayırabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla buluşabilir, keyifli bir akşam geçirebilirsin. Gün içerisinde etrafındaki insanlar hatta kendin de ayaküstü muhabbetlerden ziyade önemli ve geleceğe yönelik planlara dair konuşmalara dâhil olabilirsin. Her şeye rağmen arkadaşlarınla akşam plan yaparak günü miskinlikten kurtarabilirsin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin hayatında tümüyle var olmak isteğiniz sizleri biraz gergin yapabilir. Değer ve değersizlik duygularını sorgulamamalısınız.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Hafta sonu olmasına karşın size daha fazla yükümlülük getiren durumlar olabilir. Ancak kendinizi sahnede, ışık altında da bulabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz ya da yalnız iseniz karşınıza çıkan flört imkanlarına şans verebilirsiniz. Aşkın kapınızı çalacağı günlerdesiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün sosyal hayatın içinde rahat ve kararlı tavırlarınla liderliği ele alabilirsin.  Yaşanan bazı gelişmeler ikili ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. Fazla göz önünde olman kıskançlıklara yol açabileceği gibi güç savaşlarına girmene de sebep olabilir. Kıskançlık ve inatlaşmadan kaynaklanan gerginlikler etrafına yansıyabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız biraz mücadeleli olacak. Eşiniz ya da sevgiliniz biraz huysuz ve inatçı olabilir. Kendi aileleriyle bir sorunları olabilir ya da sizi kariyerinizde yeni olanaklara gözünüzü açmanız için zorlamak istiyor olabilirler.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın yüksek temposu bugün sizi bayağı yorar. Herkesin işini hallederken kendi eksikleriniz tamamlamayı unutmayın. Çocuğunuzla ilgili konulara ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişinin zaaflarından bıkmış olabilirsiniz. Bağımlılık yaratacak tutum ve davranışlardan kaçının. Şans oyunlarından uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bugün hayatınızdan birkaç kişiyi çıkarmak isteği duyabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>