Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz.

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir konuyla ilgili umutlarınız kaybetmek üzeresiniz. Bazı tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz. Sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir

10 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:20-14:36 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Israrcı olmak nasıl yanlışsa, sorunları abartmakta yanlıştır. Eğer sakin ve bilinçli şekilde meseleleri ele alırsanız doğru bir analizde bulunursunuz. Bu saatler arasında mümkün olduğunca acele karar vermeyiniz. Saat 11:55 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, sizi biraz hüzünlendirir. Saat 14:36 Ay-Oğlak geçişi dostlarımızın üstümüzdeki etkisi veya onların bize olan destekleri önem taşır. İster istemez, duygularımız ciddileşir. Özgür olmadığımızı ve birileriyle anlaşmakta bazen zorlandığımızı düşünürüz. Kendimizi güvende hissettiğimiz insanlara çekiliriz. İsteriz ki, bizi anlasınlar. Saat 22:50 Ay-Mars karşıtlık etkisi, sizi güçlü olmaya, kendimizi ifade etmeye ve hakkımız olana sahip çıkmaya zorluyor. Bir yandan ciddi bir biçimde iç derinliklerimizde güven ve sağlamlık olgusunu sorgularken diğer taraftan geçmişin tozlu raflarındaki her şey önümüze geliyor. İlişkilerde, hedeflerinizde, aşk hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilgili konularda tümüyle başarılı olma arzumuz her zamankinden daha fazladır. Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istersiniz. İnsanların sizi olduğunuz gibi kabul etmesinden yanasınızdır. Beklenmedik durumların yaşam sevincinizi sekteye uğratmasından hiç hoşlanmazsınız. Eğer kendinizden eminseniz, sizi hiçbir şeyin yoldan çıkarması mümkün değildir diyor. Yani kendine güvenen, inanan kişi zaten nasıl hareket edeceğini bilir. Öyle değil mi dostlarım? Saat 23:42 Ay-Venüs olumlu görünümü, her konuda uzun vadeli düşünmenizi sağlıyor. Gayet olumlu bir enerji. Duygusal anlamda kendinizi güvende hissedersiniz. Cumartesi günümüzün keyifli şekilde geçmesi dileğimle,

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan, işler bugün istediğin gibi gitmeyebilir ve ekstra işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsin.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ile ilgili bazı konularda önemli netlikler kazanacaksınız.Taşınma, ev düzeni veya evinizin ödemeleri ile ilgili karşınıza çıkan fırsatlara şaşırabilirsiniz.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında üstünüzde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında gruplar içinde yapabileceğiniz yeni şeyler var.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Jüpiter bugün düze dönüyor, ortak maddi konularda güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Eşiniz veya ortağınızla yapacağınız alım satım işleri ve alışverişler artabilir. Kendinizi psikolojik olarak çok daha iyi hissedebilirsiniz.

10 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız özel hayatınızda bazı olumsuzlukları fark etmeniz için ellerinden geleni yapacak. Onlara sinirlenmek yerine olaylara tarafsız gözlerle bakın

10 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticiniz olan şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bugünden itibaren düz hareketine başlıyor. Artık ortak paylaşımlar, kredi ve borçlar konusunda rahatlama hissedersiniz. Müşterilerinizden gelen kazançta artış olur. İç huzurunuz artar.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

10 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 44' 17" R
Ay
Terazi
19° 29' 56" R
Merkür
İkizler
27° 51' 55"
Venüs
İkizler
28° 56' 32"
Mars
Boğa
05° 20' 02"
Jüpiter
İkizler
04° 58' 21"
Satürn
Balık
19° 16' 44"
Uranüs
Boğa
25° 00' 30"
Neptün
Balık
29° 51' 44"
Plüton
Kova
01° 40' 18"
Chiron
Koç
22° 50' 58"
Lilith
Başak
28° 33' 39"
True Node
Koç
12° 51' 44"
Son Güncelleme : 16/06/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>