Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 60%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Nazik bir yaklaşım bugün en iyi şekilde işe yarayacaktır. Hiçbir şeyi çok fazla zorlamayın. Agresif bir stil insanları uzaklaştırabilir. Kendinizi hırslı veya sabırsız hissediyorsanız, rahatlamaya çalışın. Biraz derin nefes alın ve daha sakin bir şekilde kendinizi ifade edin. Yavaş ve ölçülü bir tonda konuşursanız, insanların size en iyi şekilde yanıt vereceğini göreceksiniz. Çok manik ya da heyecanlı olmayın, çünkü onları korkutabilirsiniz!

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkili güçler senden normalde olduğundan daha güvenli ve dik durmanı talep edebilir. Omuzlarını geriye doğrult ve gururlu bir moda gir. İnsanlarla anlaşmazlıklar yaşıyorsun diye kendini hemen yarım insanmış gibi düşünme. Kendine olan saygını sürdür. Söyleyeceklerini güvenle söyle; geri adım atma ve savaşmaya hazırlan.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev ve ailenizle ilgili gündemler ön planda olacaktır. Ev içindeki teknolojik aletlerde arıza, bağlantılarda kopukluk olabilir. Yeni elektronik aletler almak yerine tadilat ve tamiratı denemenin daha sağlıklı olacağı bir gündeyiz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimi tam anlamıyla hissedeceksin. Çevreni değiştirmek için taşınma konusu hakkında harekete geçecek ve somut bir adım atacaksın. Bugün, hava burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, ailevi konuları karşına getirebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Balık burcuysan, özlemini gidermek için sürpriz ziyaretlerin olabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yeteneğiniz sizleri estetik kaygısı olan eserler üretmenize vesile olabilir. Hobilerinizi yapıyor olmak ve bunlarda para kazanmak sizi tatmin edebilir. İş konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetleriniz ve arzularınızın netleştiği bir döneme geçmektesiniz. Gerek aşk gerek kariyer konusunda güçlü ve bağımsız olabileceksiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile üyelerinizden biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Farklı şehirdeki birine karşı duyduğunuz özlemi yakın zamanda giderebilirsiniz. Yanlış kararlarla kaybettiğiniz parayı sıkı çalışmanız ve fedakarlığınız sayesinde yerine koyacaksınız. Aşk hayatınız yaptığınız planlara uygun doğrultuda ilerliyor.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşamınızla ilgili değişimler yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi gelişecek. Kuracağınız beraberliklerde kazançlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Bu dönem kısa vadeli sözleşmeler yapmalısınız.

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte sevgi dolu anlar geçireceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını aldığınızı düşünmüyorsunuz. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamanızda fayda var.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili bir takım köklü değişimler içindesiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir. Enerjinizi dışarıya yöneltmediğiniz müddetçe, olaylar karşısında bocalamanız kaçınılmaz olacaktır. Karşı tarafı suçlamadan önce düşünmelisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 53" R
Ay
Oğlak
23° 14' 54"
Merkür
Koç
16° 50' 19"
Venüs
Boğa
00° 49' 02"
Mars
Balık
29° 36' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 33' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 19"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 02"
Lilith
Başak
23° 19' 17"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>