Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kalıcı Çözümler Üretmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bugün etrafınızda iki ayağınızı bir pabuca sokacak cinsten hızlı bir şekilde yeni fikirler ortaya koymalısınız. Kendinizi bulutların içine götüren sihirli bir halı yolculuğunda bulacaksınız. Ancak hatırlanması en zor olan şey, manzaranızı kaybetmemek için fazla uzaklaşmamaktır. Gerçekliğin her zaman göründüğü gibi olmadığını unutmayın. Bugün mükemmel çalışıyor gibi görünen şey yarın hiç çalışmayabilir.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, sizi merak uyandırıcı alanlarla ilgilenen akıllı ve ilginç insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Bu, ilginizi çeken konularda etkileyici tartışmalara yol açabilir ve hatta yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Günün sonunda, beyniniz deli gibi çalışıyor olacak. Yatmadan önce biraz egzersiz yapın yoksa uyuyamayacaksınız!

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarınızı dengelemeye, birikim planlarınızı uygulamaya çalışın. Gün boyunca yaşam tarafından size sunulan fırsatları değerlendirmek için bir adım atmaktan, şansınızı denemekten çekinmeyin.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konuları bugün gündeminin ilk sırasında. Uzun süredir ertelediğin doktor kontrolünü bugün gerçekleştireceksin. Günlük hayatında karşılaştığın sorunlar için kalıcı çözümler üretmelisin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, farklı bir alana doğru ilgin kayabilir. Aile içerisindeki özel bir gün için ailene sürprizlerin olabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamak için büyük çaba harcayacaksınız. Her halinizden üzüntülü olduğunuz anlaşırken paylaşmama konusunda kararınız sizleri daha fazla yıpratabilir. Kendinizi toparlayın ve yeni bir günün başlangıcında olduğunuzu unutmayın.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinize adım adım ilerleyebilirsiniz Herkesi kendiniz gibi dost ya da herkesi düşman bilmeden dengede bir hal alabilmek önemli olacak.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufak bir yolculuk içinden çıkamadığınız durumları daha açık görmenize yardımcı olacaktır. Uymaya karar verdiğiniz bir tavsiye yakın çevrenize yeni bir isim ekleyebilir. Sorunlarınızı paylaşmanız işleri yoluna koymanıza kolaylık sağlayacaktır.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Kimseyi kırmayın.

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat etmeye çalışın. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. Geçmişe takılıp kalmak yerine mutlu bir gelecek inşa etmeye başlayın.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayın bulunduğu konum, hırslı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bulunduğunuz ortamlarda bazı fikir ayrılıkları yüzünden taraf tutmanız gerekebilir. Olaylara müdahale etmeden önce düşünmeli ve tarafsız olmaya gayret etmelisiniz. Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklamanın yararını daha sonra göreceksiniz. Bugün, özgürlük duyguları içindesiniz.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 47" R
Ay
Oğlak
22° 03' 44"
Merkür
Koç
16° 48' 25"
Venüs
Boğa
00° 42' 33"
Mars
Balık
29° 32' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 08"
Satürn
Balık
16° 33' 17"
Uranüs
Boğa
22° 20' 01"
Neptün
Balık
28° 54' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 44"
Lilith
Başak
23° 18' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>