Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Konuları Rafa Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Birilerine yardım etmek isteyebilirsin. Küçük bir aile üyesi veya çocuğun senden rehberlik talep edebilir. Yeni bir yetenek öğrenmeye çalışıyor ya da kişisel bazı kaygılar taşıyor olabilirler. Onlara yol gösterebilirsin, bir neşelendirici ve öğretmen karışımı görev üstlenebilirsin. Etrafa biraz yardımsever enerji yayarsan kendini iyi hissedeceksin.Etkili güçler senden normalde olduğundan daha güvenli ve dik durmanı talep edebilir. Omuzlarını geriye doğrult ve gururlu bir moda gir. İnsanlarla anlaşmazlıklar yaşıyorsun diye kendini hemen yarım insanmış gibi düşünme. Kendine olan saygını sürdür. Söyleyeceklerini güvenle söyle; geri adım atma ve savaşmaya hazırlan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev ve ailenizle ilgili gündemler ön planda olacaktır. Ev içindeki teknolojik aletlerde arıza, bağlantılarda kopukluk olabilir. Yeni elektronik aletler almak yerine tadilat ve tamiratı denemenin daha sağlıklı olacağı bir gündeyiz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine odaklanmak istediğin bir gün olacak. Kişisel bakımını bir süredir ihmal ettiğini düşünüyorsan, soluğu güzellik merkezinde alabilirsin. Geçmiş konuları, bugün itibariyle hatırlamamak üzere rafa kaldıracaksın. Artık kendine yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiğinin farkında olmalısın. Yapmak istediğin tatil öncesinde diyete başlamak isteyeceksin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda sevmek ve sevilmek istediğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Uzun bir süreden sonra nadastan çıkmak size iyi gelecektir. Sevginin gücü sizi yeni heyecanlara sürükleyebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak bağlanabilir ancak rasyonel de düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu ve verimli bir süreçten geçmektesiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süreli bir planın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Geçmişte yardımcı olduğunuz biri vefa borcunu tam da ihtiyacınız olan anda ödeyecektir. Sevginin hayatınızdaki yansımalarını daha dikkatli gözlemleyin. Yoğun bir tempodan sonra köşenize çekilme zamanı yaklaşıyor.  

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, yakın arkadaşlarınızdan veya ailenizden destek isteyin. İş hayatınızda yükselebilmek istiyorsanız, azimli bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz. Günlük rutininize eğlenceli bir şeyler ekleyin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

En hareketli günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz paylaşacak bazı dostlarınızla bir arada olacaksınız. Sözlerinizin ataklığı ve kıvraklığı nedeniyle, istemeden kalp kırabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Yaşam zevkiniz çok yüksek ve duygusal ilişkilerinizde coşkularınız mükemmel. Ani aşklardan uzak kalmalısınız.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 08" R
Ay
Oğlak
23° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 50' 24"
Venüs
Boğa
00° 49' 20"
Mars
Balık
29° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 46"
Uranüs
Boğa
22° 20' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 03"
Lilith
Başak
23° 19' 18"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>