Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çizgilerini Net Bir Şekilde Belli Ettiğin Bir Gün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, Yeni Çağ, ilahi bilim veya eğitim konularında yeni bir girişim yapma konusunda konuşmalar yaşanabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz, bu konuyu sizden daha fazla gündeme getirebilir ancak bu fikri düşündüğünüzde siz de bu konuda çok hevesli olacaksınız. Birlikte çeşitli seçenekleri yazıp sonradüzenlemelerine koyulmalısınız Bir şeyler yapacaksınız gibi görünüyor!

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Gerçekleştirmen gereken içsel bir savaş olduğu gerçeğinin farkına varırsan güzel bir denge bulabilirsin. Her ne kadar kendini genellikle mükemmel gibi düşünsen de, arada sırada çevrene bakıp insanların seni nasıl bulduğunu görmen gerekebilir. Bugün kendini başka birinin yerine koy ve onların bakış açısından nasıl göründüğünü görYaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Koç burcunda devam ediyor. Sabahla birlikte aktifleşen Ay'ın gergin açıları nedeniyle maddi olarak risk almamalısınız. Ayrıca arkadaşlarınıza karşı istemeden de olsa agresif tepkiler verebilirsiniz. Ay ve Jüpiter arasında meydana gelen pozitif açıyla öğleden sonra yüzünüz gülmeye başlayacaktır. İşinize dair güzel haberler alabilirsiniz. Ay, saat 17:00 olduğunda boşluğa giriyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne mücadele ile başlarken, keyifli haberler alacaksın ve onca zamandır yaşadığın strese değdiğini düşüneceksin. Çalışkanlığınla kendinden bahsettireceğine hiç şüphe yok. Fakat bu dönemde biraz fazla mükemmeliyetçi davrandığının farkında mısın? Eğerarayışı içinde olan bir Balık burcuysan başvuru yaptığın yerde çalışan bir tanıdığından gelişmelerin olumlu olduğuna dair haberler alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik tatile çıkabilirsiniz. Hani sırf sevdiğimiz için ya da ortalık hiç karışmasın diye “şimdilik idare et” dediğimiz insanlar vardır ya... İşte artık onlara karşı sınırını net bir şekilde çizeceğin bir gün seni bekliyor.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları yoluna koyacaksınız ama önce sis bulutlarının dağılması lazım. Karmaşayı ortadan kaldırmak için var gücünüzle aktif rol oynayabilirsiniz ama durumun netleşmesi için zamana bırakmak en önemlisi olacaktır. Bu yüzden gerekli gayreti göstermekten çekinmeyin.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize yeni kazanç yolları ya da destekler bulmak açısından olumlu bir gündesiniz. Birikimlerinizi, enerjinizi daha yapıcı alanlara yönelik kullanmalısınız.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularından biraz uzaklaşmış ve partnerinizle olan süreci düşünmek isterken bulabilirsiniz. Kendinizle yarışacağınız işlerinizin birikmiş olabileceği bir gün.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş, para konuları ve maddi konular gündeminize gelirken gösterişli ya da keyifli alışverişler yapmak isteyebilirsiniz. Bütçenizi aşmamaya dikkat edin zira hızlı ve aceleci hareket etmeye ve yüreğinizin sesine gitmeye meyilli olabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için çabalayabilirsiniz. Girdiğiniz yeni bir ortamda ne giyindiğinizden tutun da nasıl bir imzanız olduğuna kadar inceleneceksiniz. Nezaketinizden ödün vermediğiniz sürece iyi bir izlenim bırakmamanız için hiçbir sebep yok.

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Koç burcunda seyahat ederken, ani para harcamalarına dikkat etmenizde fayda var. Bütçenizi düşünmeden yapacağınız harcamalar için sonrasında pişmanlık duymayın. Cesur kararlar alarak yeniprojelerine dahil olmaktan çekinmeyin. Duygusal açıdan gün içinde beslenmek ruhunuza iyi gelir.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarının hayatını kolaylaştırmak üzere girişimleriniz olabilir. Hizmet etmek istediğiniz bazı kişiler veya kurumlar olabilir. Sağlığınıza biraz daha özen gösterebilirsiniz. Eğer endişelendiğiniz bir şeyler varsa zaman kaybetmeden doktora gitmelisiniz. Hem içiniz rahatlayacaktır hem de bir problem varsa çözüm imkanınız olacaktır.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün bütün kararlarını kendin almak isteyeceğinden bir süre sonra ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsin. Alışverişe çıkarak kendini mutlu etmeye çalışman da bütçenin zorlanmasına neden olabilir. Hiç hesapta olmayan ödemelerden dolayı sıkıntı yaşamamak için dikkatli hareket etmelisin.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 06" R
Ay
Balık
29° 23' 09"
Merkür
Koç
19° 18' 59"
Venüs
Boğa
06° 34' 41"
Mars
Koç
03° 12' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 60"
Satürn
Balık
16° 57' 48"
Uranüs
Boğa
22° 36' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>