Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kırgınlıklarınla Başa Çıkmayı Başarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sahneyi ele geçirmeniz muhtemel. Belki bir aile toplantısına ya da arkadaş buluşmasına katılacaksınızdır. Anın ihtiyaçlarına göre doğaçlama bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı düşünüp çabuk tepki vermek konusunda başarılı olduğunuzdan bu sizin için bir sorun olmamalı! Ya da kendinizi aptalca şakalarınızın kahkahayla karşılandığı arkadaşça bir sosyal durumla iç içe bulabilirsiniz. İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 02:07'den itibaren sizlerin burcuna geçiyor. Güne pozitif etkiler altında uyanıyorsunuz. Ay-Uranüs arasında oluşan pozitif görünüm sayesinde bugün kendinizle ilgili değişimler yapacaksanız sabah saatleri ideal olacaktır. Günün geri kalan kısmında Ay-Venüs gergin kontağından ötürü öğleden sonra duygusal hayatınızda beklentileriniz istediğiniz yönde olmayabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün otoriter kişilerle ters düşebilirsin. Sinirlerine hâkim olmayı becerebilirsen potansiyelini rahatça kullanabileceksin. Soğukkanlı olmaya bugün daha çok ihtiyacın var. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, teknolojiden ve reklam sektöründen daha çok faydalanmak isteyebilirsin. Gün içerisinde eski sevgilinden gelecek haber üstünde durgunluk yaratabilir. Onu tekrar görmek istediğin halde yaşadıklarından dolayı uzak durmayı tercih edebilirsin. Bu tavrın yakın arkadaşlarında şaşkınlık yaratırken aynı zamanda desteklenecek. Artık kimse seni üzgün görmek istemiyor. Bunun için seni mümkün mertebe yalnız bırakmak istemeyecekler. Kaygılarından arınmak adına farklı aktivitelere yönelmek kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır. Sanata olan ilgin seni tiyatroya başlatabilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan iletişimlerinizde bazı sorunlar yaşamanız mümkün olabilir. Önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hesaplaşmaların gerilim yaratacağı bir gün olabilir. Maddi anlamda ise beklentilerinizi karşılamak size oldukça iyi gelecektir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kişisel özelliklerinizin farkına varın ve onları ön plana çıkarmaya çalışın. Başkalarına gösterdiğiniz ilgi ve yardımı bugünlerde kendinize göstermemiş olabilirsiniz.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize, isteklerinize, sizi mutlu eden konulara ve geleceğinize odaklanıyorsunuz. Öğle saatlerinde yakınlarınız ya da aldığınız bir haber nedeniyle koşullarınız hızlıca değişebilir.

6 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır telefon beklediğiniz bir arkadaşınızın sizi hala aramaması yalnız hissetmenize neden oluyor. Fakat unutmayın ki herkesin kendi hayatı ve sorumlulukları var. Beklediğiniz aramanın gelmemesi bazen sadece karşınızdaki kişinin meşgul olduğunu gösterir. Sizi önemsemediğini değil.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evrenin enerjisi su enerjisine döndükçe siz de daha rahat edeceksiniz. Genel akış tam size göre. Sizin enerjiniz düşük ama herkesin düşük. Siz bu sularda yüzmeye alışkın olduğunuz için zorlanmadan hayatınıza devam ederken, çevrenizdeki bir çok insan size imrenerek bakacak.

6 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; burcunda ilerlemeye başlayan Ay, artık kendini rahatlıkla ifade edebileceğini gösteriyor. Birkaç günlük durgunluğun ardından sosyal ortamlarda daha fazla yer almaya başlayabilirsin ancak zamanlamanı doğru yapamayabilir ya da gittiğin yerlerden yaptığın görüşmelerden tatmin olmayabilirsin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

6 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 47" R
Ay
Balık
28° 17' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 57"
Venüs
Boğa
06° 29' 11"
Mars
Koç
03° 09' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 26"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 27"
Lilith
Başak
23° 49' 54"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>