Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklara Karşı Zırhını Kuşanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün harika görünecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, ayrıca yanınızdan geçenleri kendinize hayran bırakacaksınız. Seks ve romantizm aklınızda olabilir ve günü özel biriyle geçirmek isteyebilirsiniz. Bu duyguları bir çeşit yaratıcı aktiviteye dökebilirsiniz. Zihninizdekileri akmasını sağlayan bilgiler karşınıza çıkabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Kısa bir yolculuk planın olabilir . Bu hafta sonu uzak bir şehirde yaşayan bir dostunu ziyarete gidebilirsin. Trenle eğlenceli bir yolculuk yapabilir; veya manzaralı yollardan arabanla gitmek istediğin yere varabilirsin. Rutinini kırmalısın. Herhangi bir sosyal davete ever de. Çevreni taze bir enerji ve yeni yüzlerle donat.Bugün sahneyi ele geçirmeniz muhtemel. Belki bir aile toplantısına ya da arkadaş buluşmasına katılacaksınızdır. Anın ihtiyaçlarına göre doğaçlama bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı düşünüp çabuk tepki vermek konusunda başarılı olduğunuzdan bu sizin için bir sorun olmamalı! Ya da kendinizi aptalca şakalarınızın kahkahayla karşılandığı arkadaşça bir sosyal durumla iç içe bulabilirsiniz. İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ayrıntıların önemli olduğu günlerden biri. Bir plan veya rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Doğru verileri girdiğinizden emin olmak için yazınızı iki kez kontrol etmelisiniz. Gereğinden fazla yüksek dolar miktarı veya yanlış fiyatlandırma gibi basit bir şeyi gözden kaçırmak kolay olabilir.

5 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Kova burcunda hareket ediyor. Mars ve Plüton arasında oluşan sert görünüm nedeniyle tehlikelere açık bir gündesiniz. Agresif hareketlerle hızlı davranmak isterken sağlığınızı riske atmayın. Her koşulda önce sakin kalmaya bakmalısınız. Ayrıca finansal durumunuzla ilgili hızlı kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Sonrasında Ay, 17:36'da yarına kadar boşlukta kalıyor.

5 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında bir gezi ya da seyahat planı varsa bu konulara yoğunlaşabilirsin. Hayatında daima bir amaç aradığın için farklı arayışlar içerisinde olabilirsin. Net ve çözüm odaklı olacaksın. Başarı hikâyeleri geleceğini ilgilendiren kararları hayata geçirmen konusunda sana cesaret verebilir. Özelliklehayatında potansiyelini zorlayabilecek yeni sorumluluklar yüklenmene sebep olabilir. Ayrıca çalıştığın ortamda sorumlulukların artabilir daha çok çalışmayı gerektiren bir pozisyona yerleştirilebilirsin. Bu sorumluluklardan yalnızca mücadele edip savaşarak baş edebileceğini en iyi sen biliyorsun. Çocukları olan bir Balık burcuysan, aranızdaki paylaşımı artırmak adına onlarla daha verimli zaman geçireceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan gelecek planlarını partnerin ile paylaşacaksın. Akşamüzeri kapını çalacak davetsiz misafir çok fazla şaşırmana neden olabilir.

5 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili karşınıza gelen seçenekler arasında kalmak ve karmaşanızın artması sizi yorabilir. Dengesizliklere karşı temkinli olmalısınız. Geçmiş dostluklar gündemde olabilir. Yeni yapacağınızprojesi ile ilgili gelişimleri iyi araştırmalısınız.

5 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

5 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde ilk defa görüştüğünüz kişileri kaybetmemek adına dikkatli olmalı ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz. Borçlarınız rahat bir şekilde ödenecek.

5 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yakın bir arkadaşınızın uzun zamandır bir gününün bir gününü tutmadığını fark ediyorsunuz. Size bir yakın davranıyor, bir uzak… Ne yaptığı asla belli değil! Bu gibi durumlarda o kişiyle ilişkinizi bir süreliğine askıya almak ikiniz için de en doğrusu olacaktır.

5 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Mars ve Plüton'un güçlü karşıtlık enerjisiyle baş etme stratejisi geliştirmelisiniz. Partner ve çocuk konusu, gelecekle ilgili planlarınızda kökten değişimlere hazır olun. Değişim ve yenilenme kaçınılmaz. Ortak paylaşımlar arkasındaki gerçeklik size ışık tutar.

5 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Miras, borsa, faiz gibi konuları olan Balık burçları çuvallarınızı hazırlayın; paralar geliyor. Hanenizin tamamını sevindirecek kadar güzel bir nakit akışınız olabilir. Yine ticaret ile uğraşan Balık burçları yurt dışı ilişkilerinden büyük gelirler elde edebilirler. Bir kısım Balık burcu da hayallerini kurdukları şekilde gelir elde etme fırsatı yakalayacaklar.

5 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün biraz yalnız kalmak isteyebilir, eyleme geçmeden sadece zihinsel olarak aktif olabilirsin. Finansal konularla ilgili içinde olduğun krizlere çözüm alternatifleri ararken sıra dışı bakış açıları geliştirebilir, yakın ilişkilerinde derin paylaşımlarda bulunabilirsin. Akşam saatlerinde fikir çatışmaları yaşayabilirsin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

5 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>