Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Karmaşalardan Kurtulmayı Arzuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Bugünbirliği ve birliktelikler üzerine kafa yoracaksın. Günün enerjisi her çeşit partnerliği etkiliyor. Sana hizmetlerini pazarlama konusunda destek olacak kişilerlebirliğine gidebilirsin. Ya da finansal danışmanla çalışmaya başlayabilir veyaalanındaki sorunların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir avukat bulabilirsin. Profesyonel alanda başkalarıyla el ele verdiğinde kendini iyi hissedeceksindir. Tavsiye ve yardımlarına karşı açık ol!Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

7 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini sizlerin burcunda sürdürüyor. Tüm gün Ay'ın yaptığı olumlu görünümler sayesinde hem şansınız hem enerjiniz yükselişe geçiyor olacaktır. Sabahtan itibaren oluşan Ay ve Neptün kavuşumu sayesinde duygusal hayatınızda romantik anlar yaşayabilirsiniz. Bugün kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim kurmak, bilgi almak zor olabilir. Çalışmalarını tamamlamak vaktini alsa da, rahatlayacaksın.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşk ilişkileri ve onlara ait sorunlar sizi ruhsal anlamda yorabilir. Beklentilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak yerine zihninizi serbest bırakın ve hayatınızda yeterli fedakarlıkta bulunmak istemeyen kişilerden uzak durma kararı alın.

7 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda vizyonunuzu anlayamayacak kişilerle vakit kaybetmemeye çalışın. Duygusal açıdan ise partnerinize karşı anlayışlı olmayı hep hatırlayın.

7 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yanınızda olan bir arkadaşınız 5 yıl sonra yanınızda olmayabilir. Kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlamalısınız. Özellikle size zarar veren insanları hayatınızdan bir an önce çıkarın. Bugün bu kişilerin kim olduğuna karar vermeniz için en doğru günlerden biri.

7 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayallere dalmak, geleceğinizi düşünmek, kendinizle ilgilenmek zamanı. İstekleriniz için adım atabilirsiniz!

7 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

7 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı Balık burçları yeniden aşka yelken açabilir, yeniden kalplerinin çarptığını hissedebilirler. Geriye, eski sevgililere, eşlere dönüşler olası. Bazı Balık burçları içinse bu kalp çarpıntısı yeni bir şeye başlamanın heyecanı olabilir. Yeni bir kurs veya edinilmiş bir hobi Balıkları mutlu edebilir. Yurt dışı seyahatleri söz konusu olacaktır.

7 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir gündesiniz. Yalnızca görünüşünüz ve duruşunuzla bile insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Lider, yönetici ve cesur yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

7 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 28" R
Ay
Balık
28° 28' 20"
Merkür
Koç
19° 16' 26"
Venüs
Boğa
06° 30' 04"
Mars
Koç
03° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 07"
Satürn
Balık
16° 57' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 13"
Neptün
Balık
29° 02' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 29"
Lilith
Başak
23° 49' 59"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>