Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayal Dünyan Bugün Daha Aktif Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Eğer başka bir yerde yaşamayı düşünüyorsanız, bugün sizi şu anda bulunduğunuz yerden uzağa gitmeyi istemek için zorlayacak. Ancak bu hamlenin çalışma durumunuz veya aile yaşamınız üzerinde bazı sonuçları olabilir. Sizi neyin engellediğini ciddi olarak düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Size en yakın insanlar sizinle birlikte olmaktan mutlu olmaz mıydı?

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Bugün ailen ve arkadaşların için adeta bir iyilik meleği gibisin! İnsanları motive etmek, onlarla beraber dışarı çıkıp eğlenmek ve hayata dair heyecanınızı onlara göstermek sizin elinizde. Bugün siziyle yolu kesişecek herkes çok şanslı. Dünyanız neşeyle, yaratıcılık ve gülümsemeyle kaplı. Etrafınızdakilere için gerçek bir ilham kaynağısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:12-14:48 arası bugün Ay, boşlukta kalıyor. 14:48'den itibaren Ay, Koç burcuna giriş yapıyor. Bu anla beraber uzun zamandır uğraş verdiğiniz maddi tutarlar elinize geçebilir. Gelirinizdeki artış yüzünüzü güldürecektir. Güneş ve Neptün arasında meydana gelen olumlu açı sayesinde umutlarınızın gerçek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha da emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. İlişkilerden yana şansınızı değerlendirmelisiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili stres yaratan bazı koşullar söz konusu olabilir. Önce geri plana çekilip olayları gözlemlemek ve empati yaparak ön yargılarınızı yıkmak daha doğru olacaktır. Bir kadın figürü ile restleşme noktasına gitmemelisiniz. Bazı konular zamanı gelince daha doğru anlaşılacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizde cesaret bulacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Mücadele içine girdiğiniz konularda sabırsızlık hissedebilirsiniz. Küçük tartışmalara neden olan konulardan uzak durmakta fayda var. Aşk ilişkilerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizle hareket edebilir hatta bir süre gözlemci halinde kalmayı tercih edebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallere dalmak, geleceğinizi düşünmek, kendinizle ilgilenmek zamanı. İstekleriniz için adım atabilirsiniz!

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnız kalma isteğiniz ağır basıyor olabilir. Arkadaşlarınızla olan planlarınızı iptal etmekten çekiniyorsunuz. İstemeyerek gidip surat asmak yerine arkadaşlarınıza uygun bir dille yalnız kalmak istediğinizi anlatın. Arkadaşlarınız anlayışlı olacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizin gibi enerjilere karşı duyarlı birinin üçüncü gözünü daha da hızlı çalıştırır. Haberci rüyalara kulak verin. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki tutku tavan yapabilir. Hayatın rasyonel tarafı sizi yoracaktır. Bu nedenle günü, meditasyon ve enerji çalışmalarına ayırarak geçirin.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda ani bir karar ile atacağınız adımlar kariyerinize sağlamlık getirebilir. Duygularınızla hareket edip yeni girişimlerde bulunmaktan, yeni adımlar atmaktan çekinmeyin. Tek tavsiyem risk almayın. Daha garantici, büyümeye yönelik adımlar atın. Siz istediğinizde tatlı dilinizle herkesi kandırabilir, ikna edebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; son günlerde başladığın girişimlerin ve attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilir hatta artık bütçe yapmaya başlayabilirsin. Öğleden sonra Ay'ın burç değiştirmesiyle birlikte yeni projeler üretmeye odaklanabilirsin. Ancak fazla aceleci davranmamalı ve biraz piyasa araştırması yaparak ilerlemelisin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 48" R
Ay
Balık
26° 32' 43"
Merkür
Koç
19° 11' 04"
Venüs
Boğa
06° 20' 19"
Mars
Koç
03° 03' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 16"
Satürn
Balık
16° 56' 50"
Uranüs
Boğa
22° 35' 45"
Neptün
Balık
29° 02' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 03"
Lilith
Başak
23° 49' 06"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>