Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sevdiklerine yardım ediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizin veya çalışmalarınızın tüm manzaralarını gözlemlemenize olanak tanıyan mesafe ve perspektif elde edebileceksiniz. Gelecekteki stratejinizi planlamanız açısından önemli bir an olacak. Yapılması gerekenlerin doğru bir değerlendirmesini yapabilir ve hangi çabaların çıkmaz olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailen ve arkadaşların için adeta bir iyilik meleği gibisin! İnsanları motive etmek, onlarla beraber dışarı çıkıp eğlenmek ve hayata dair heyecanınızı onlara göstermek sizin elinizde. Bugün siziyle yolu kesişecek herkes çok şanslı. Dünyanız neşeyle, yaratıcılık ve gülümsemeyle kaplı. Etrafınızdakilere için gerçek bir ilham kaynağısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda seyrine devam ettiği bir gündesiniz. Enerjiniz bir miktar azalsa da fiziksel olarak kendinize dikkat ettiğinizde sizi hiçbir şey aşağı çekemeyecektir. Tek dikkat etmeniz gereken konu ise zaman zaman geçmişe dalıp kendi kendinizin moralini düşürmemek olmalıdır. Hisleriniz bugün sizi yönlendirebilir. Bu sabah karşı gördüğünüz rüyalar haberci olabilir. 08:22'de Ay, yarına kadar boşlukta ilerliyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine yardım ediyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Bugün deneyimlerin sayesinde karşılaşacağın karmaşık olayların üstesinden kolayca geleceksin. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan, üstlerinle iyileştirme yapmalarına yönelik konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, konuşmalarıyla seni epey etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Ancak içsel olarak kendini çok kaptırmak istemeyebilirsin. Motivasyonunu koruyor olman, hobilerine tekrar yönelmeni sağlayacak. Maddi konuların gündeme geleceği bugünde parasal anlamda desteğine ihtiyacı olan bir yakınına yardım etmen söz konusu olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Bugün kazanmanın ve başarının sırrı tarafsız yaklaşımlarınız olabilir. Sizi heyecanlandıran bir sorumluluk ya da ilişkiler karşınıza çıkabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlara adım atıp daha çok şükür edebilirsiniz. Olumlu sonuçlara inandığınız taktirde o şeyin size gelmesi için evren sizi destekleyecektir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilere, evliliğe, birlikteliğe, ortaklığa farkında olmadan kendinizi fazla bağlamış olabilirsiniz. Bireysel kararların da zaman zaman gerekli olduğunu, gerçeklerden ve görünür olandan uzaklaşmamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün inanılmaz derecede pürüzsüz ve kolay başlayacak ve tatlı bir hediye kucağınıza bile inebilir. Hemen rahatlamayın, çünkü gün ilerledikçe karşınıza sorunlar çıkabilir. Bunları detaylara dikkat ederek halledeceksiniz, merak etmeyin.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizin bilinçaltı alanınıza yerleşiyor. Haberci rüyaları not almanızda fayda var.Topluluklara karşı görevlerinizi tam anlamıyla yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Mantıkla, duygular arasında ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kadınların soğuk ve mesafeli tavırları canınızı sıkabilir. Hayatta herkesin sizin kadar fedakar olmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz insanlara karşı kendinizi suçlu hissediyor olabilirsiniz. Balık burçları son birkaç yıldır ard arda  çok fazla hata yapmış olabilirler. Önemli olan hatalarınızdan ders çıkarmaktır. Telafi etme şansınızın olduğu konuları yılın kalan kısmında telafi etmeye çalışabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, zararlı alışkanlıklarınıza başınız ağrımadan son vermelisiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; iç sesini dinleyerek her zamankinden farklı düşünceler geliştirebilirsin fakat duygularını anlatmak ya da göstermekten yana değilsin. Yine de sevdiklerinle derin paylaşımlarda bulunmak sana iyi gelebilir ve farkındalığını artırabilir. Sosyal hayatın hareketliliği içinde yalnız kalmaya fırsatın olmayabilir. What's Your Reaction?

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 51" R
Ay
Boğa
01° 24' 23" R
Merkür
Koç
20° 57' 12"
Venüs
Boğa
09° 15' 49"
Mars
Koç
04° 53' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 59"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 52"
Lilith
Başak
24° 04' 54"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>