Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ciddi adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ailenize özel ilgi göstermeniz için iyi bir zaman. Sevdiğiniz birinin ekstra ilgiye ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Birkaç saatinizi ayırın ve çocuğunuzla sohbet edin. TV'nin başında öylece durmayın, sizi birbirinize yakınlaştıracak bir diyalog kurun. Ya da eşinizi/sevgilinizi samimi bir restoranda akşam yemeğine davet edebilirsiniz.

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Dışa dönük olacağın bir gündeyiz. Bazen kendini geri planda tutup başkalarının merkeze oturmasına izin veriyorsun. Fakat şu anda mizah anlayışını ve yaratıcılığını açıklamaya hazırsın. Komik şakalarla aileni ve arkadaşlarını güldürebilirsin. Entelektüel bir tartışmada yer alabilir ve kalabalığa kendi görüşlerini aktarabilirsin.Bugün geçmişten gelen anılar zihninizi meşgul edebilir. Hayatınız boyunca birçok ilginç macera yaşadınız ve bugün birdenbire onlardan bazılarını ayrıntılarıyla hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta kağıda dökebileceğiniz kadar iyi hikayeler çıkabilir. Başınıza gelen şeylerin bir kısmını kaydetmek eğlenceli olacaktır. Bugün geçmiş hakkındaki düşüncelere kulak verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar beklenmedik olaylar rutininiz haline gelecek. Muhtemelen haftalardır durağan ya da sıkıcı bir gün bile geçirmediniz ve bu gün de bir istisna olmayacak. Uzak bir yerden uçakla bir arkadaşınız gelebilir, elektronik postalar ya da telefonlar size aklınızı başınızdan alacak sıradışı haberler taşıyabilir. Eksantrik kişiler yolunuza birden fazla kez çıkabilir ve modern şiire de ilginiz artabilir. Hepsini kucaklayın! Bugün yapacağınız her şeyin size faydası dokunacak.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs ve Plüton'un yaptığı pozitif kontak sayesinde güne romantik bir başlangıç yapabilirisiniz. Özellikle evliliğinizde tekrardan aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Olumsuzluklar yerine kendinizi aşka bırakacağınız bir sabahtasınız. Saat 13:37'de ise Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Şanslı bir güne devam ediyor olacaksınız. Dostlarınızla beraber keyifli anlar geçirebilirsiniz. Güzel gelişmeler kapınızı çalabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi adımlar atıyorsun!İşinden ayrılma düşüncelerin maddi yönden birikiminin olması ve yenikurabilme fikrinle kesinleşiyor. Bugün kendini pek de dinamik hissetmeyebilirsin. Bu yüzden hareketten ziyade odaklanmayı gerektiren işlerle ilgileneceksin. İletişim cihazları ile ilgilenmek gün içinde sana yük olacak. Bugün her zaman olduğundan daha hassas olabilir, çevrendeki insanlardan da sana karşı aynı özeni göstermelerini bekleyebilirsin. Eskiye duyduğun özlemin artarken, ailenden ayrı yaşıyorsan, aileni ziyarete gidebilir ya da planların dâhiline ekleyebilirsin. İlişkine daha da sahip çıkman ve sevgiline bağlılığın sonucunda bugün ciddi adımlar atman için sürpriz bir teklif alabilirsin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik ödemeler çıkabilir ya da aşırıya kaçan harcamalar yapabilirsiniz. Çevrenizden gelen yönlendirmelerden daha çok tecrübelerinize bakarak ilerlemelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve ortak çalışmalar açısından güzel bir gün. Daha fazla işbirliği yaratmak için esnek olmaya özen gösterin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer seyahat planlarınız varsa ve kendinizi buna hazırlıyorsanız uygun bir dönem. Ayrıca yine taşınma, yer değişikliği gibi niyetlerinizi de eyleme dökebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkilerde bugün iletişime, doğru ve eksiksiz anlaşılmaya biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Akıl karışıklığı karşısında sezgilerinize güvenebilirsiniz ancak mesajlarınızın nasıl algılandığına biraz daha özen göstermelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iki kişi ya da iki grup arasında kalacaksınız; her ikisi de sizin kendilerine katılmanızı isteyecek. Neyse ki dengeyi bulup her ikisini de memnun edeceksiniz. Burada kontrol sizde olacak; bu yüzden panik olmadan soğuk kanlılıkla durumu yönetin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim, bugün size sevildiğinizi derinden hissettirecek. Hatta cazibe ve tutkusuna hayır diyemeyeceğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Uzun zamandan beri beklediğiniz kişiyi karşınızda bulursunuz. Her şeyin bir başlangıcı vardır. Duygulara dur demek bugün pek kolay olmaz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu özgüven problemleri yaşıyor olabilirsiniz. Kazancınızın, maddi kaynaklarınızın sürekli değişiyor olması sizi epeydir yoruyor. Hayatınız çok hızlı akıyor. Güzel zamanlar da geçiriyorsunuz ancak kaybettiğiniz duygular, kaybettiğiniz insanlar yokluklarını daha fazla hissettirmeye başladı. Kaybettiklerinizi geri kazanma fırsatınızın az olduğunu hatırlatmak isterim.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; ilişkinde ya da sosyal çevrende oluşan dönüşüme izin vermeli, sonucunu beklemelisin. Gün genelinde biraz karamsar olsan da yapılması gereken işlerine odaklanabilir, dağılmadan planlı programlı olmayı başarabilirsin. İlişkine vereceğin önem; sevgi bağlarınızı kuvvetlendirirken emek ve fedakârlığının karşılığını ummadığın bir şekilde alabilirsin. What's Your Reaction?

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>