Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dengeyi koruyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Yıllardan beri görüşmediğiniz biriyle derin ve anlamlı bir konuşma başlatın. Uzun ve çekişmeli bir tartışma nihayetinde barışı getirebilir. Şimdi tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün, hassas, duyarlı bir yaklaşım geliştirmenize yardımcı olacak kalpten ve sevgi dolu bir enerji hakim. Tanımadığınız insanlarla bir bağlantı noktası bulun.

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Bugün sebebini bilmeseniz de kişisel dünyanızda yoğun bir gerilim hissedebilirsiniz. Bu çelişme hissi midenizi düğüm düğüm yapıp sizi karşınıza çıkan kişilerle ve durumlarla mantıklı bir biçimde başa çıkmaktan alıkoyabilir. İnsanlar yaptıklarınızı onaylamadığında bunu kişisel bir mesele haline getirmemeye çalışın. Unutmayın ki onların tepkisi sizin genel olarak şahsınıza değil, davranışınıza yönelik.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklanıp mahallenizdeki birtakım işlere koşturabilir ve insanları ziyaret edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız herkesin oldukça dalgın ve sohbet etmeye normalde olduğundan daha az istekli olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın. Bugün diğerleriyle ciddi meseleler üzerine konuşmaya çalışmak için uygun bir gün değil. Tüm işaretler insanların daha içe dönük ve kafalarının da biraz karışık olduğu yönünde. Bu yüzden bugün evde kalıp bir şeyler okumanın tam zamanı.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Saat 13:58'de Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Bugün 04:40'ta Merkür Güneş'in kalbindeyken dileklerinizi çok içten dileyin. Özellikle evlilik ve ilişki hayatınızdaki konularda umutlarınız gerçek olabilir. Venüs ve Neptün karşıtlığı nedeniyle akşam saatlerinde gereğinden fazla duygusal olabilirsiniz. Olumlu bakış açınızı kaybetmeyin. Olmadık yere ilişkinizde karamsarlaşmayın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dengeyi koruyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Aile şirketinde çalışıyorsan, ailenle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsin. Eşin, ortağın veya ikili ilişkilerinde dengeyi korumaya dikkat etmen gereken bir gündesin. Finansal anlamda ya da ortaklaşa kazançlarda almış olduğun sorumluluklar kendini gergin hissetmene neden olabilir. Kulağına yeni haberlerin ve gelişmelerin fısıldanacağı bir gün seni bekliyor. Hediyelere ve sürprizlere hazırlıklı ol! Günün stresini dağıtmak adına, yakın arkadaşınla buluşmak isteyebilirsin ancak bugün kimi arasan meşgul olacak. Mide ile ilgili problemlerin son haftalarda seni zorladıysa, yeni beslenme düzeninin sağlığına iyi geldiğini anlayacaksın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde aradığınız denge ve mutluluğunuz ufak detaylarda gizlenmiş olabilir. Bugün biraz daha sağduyulu olmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal olarak endişe duyduğunuz olaylara yoğunlaşabilirsiniz. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden yoğun ilgi bekleyebilir, isteklerini karşılamak için çaba gösterebilirsiniz. Gününüzü güzelleştirecek haberleri gün içerisinde alabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçe planlaması için hesaplı olmanızda fayda var. Bu ay tahmininizden daha çok masraflı olabilir. Bu nedenle sürprizlere karşı ay başında yaptığınız harcamaları olabildiğince kontrollü yapın. Sonradan çıkan sürprizler için tampon yaratmış olursunuz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalacak olan Ay nedeniyle tüm işlerinizi sabahtan halledin.Uzak seyahatlere gidebilir, ya da uzaklardan gelen kişilerle iletişime geçersiniz. Yabancılar, yurt dışı konuları zaman ayırmanız gereken temalar arasında yer alacaktır. Lansman ya da tanıtımlar yapmak için pek çok parlak fikir geliştirebilir, reklam, pazarlama stratejilerine hız verebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdiye kadar düşünmediğiniz şekilde düşünebilir, olayları farklı açılardan ele alıp değerlendirebilirsiniz. Son derece yapıcı ve olumlu girişimlerde bulunacak, planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tatile trafiği ile girmiştiniz, tatilden döndünüz hala trafiğiniz devam ediyor. Hayatınızın hızına ayak uyduramadığınız zamanlar oluyor. Aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşıyorsunuz veya yaşayacaksınız. Evren sizi geçmişi götürüyor. Eski bir eşe, sevgiliye dönüş yolunda olabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün çevrendeki insanlarla ortaklaşa hareket etmenin faydalarını görebilirsin. Sevdiklerine karşı daha anlayışlı olabilmeli, öfkeli ve düşüncesiz taraflarını törpüleyebilmelisin. İlişkilerindeki sorunları çözmeye odaklanabilir, seni huzursuz eden ve daha önce ertelemiş olabileceğin meselelerin üzerine gidebilirsin. What's Your Reaction?

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 55" R
Ay
Koç
21° 49' 04" R
Merkür
Koç
20° 26' 02"
Venüs
Boğa
08° 27' 35"
Mars
Koç
04° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 31"
Satürn
Balık
17° 05' 20"
Uranüs
Boğa
22° 41' 43"
Neptün
Balık
29° 05' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 43"
Lilith
Başak
24° 00' 34"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>