Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bakış açın değişiyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün, diğer insanların pozitif enerjilerinden yararlanmak için iyi bir gün. Sadece evde rahatlamak ve ailenizle biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da şehir dışında yaşayan sevdiklerinizi görmek için seyahat etmeye karar verebilirsiniz. Genel olarak, "akrablarınız" arasında sizi gerçekten önemseyen ve anlayan insanlarla bağlantı kurmaktan zevk alacaksınız. Gevşemenize yardımcı olmak için şu anda biraz ilgiye ihtiyacınız olabilir.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Kendini adeta birden fazla savaşın arasında hissediyorsun ve çatışmaların odağında da temel hedef olarak sen bulunuyorsun. Eğer ardına seni desteklemek üzere kuvvetli güçler yerleştirmediysen bu periyod zor geçebilir. Duygusal olarak, en harika günlerin değil; hislerini içten ve kuvvetli yaşıyor ve onları metodolojik, zihinsel, rasyonel açılardan değerlendirmek üzere oradan oraya koşturuyorsun! Duygularınla ilgileniyormuş ve başa çıkmak istiyormuşsun gibi görünebilir; ama gerçekte, hissetmen gereken duygulardan kaçıyor olabilirsin...Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dev gibi dalganın üstünde dengede durmak isteyen bir sörfçü gibi siz de okyanusun sularına atılmadan önce hazırlığınızı yapmalısınız. Sörf tahtanızla köpüklü sulara dalmadan önce sahilde biraz oturup dalgaları izleyin. Akıntıları ve diğer sörfçülerin mevcut koşullarla nasıl baş ettiğini gözlemleyin. Ne kadar hazırlanırsanız suya girdiğinizde o kadar güvende olursunuz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Saat 11:33 olduğunda Ay, hareketine boşlukta devam ediyor. Güneş ve Mars kavuşumu sayesinde öğle saatleriyle beraber partnerinizle aranızdaki çekim hiç olmadığı kadar tutkulu olmaya başlayacaktır. Bu tutkunun akşama geldiğinizde kıskançlığa dönüşmesine izin vermeyin. Çünkü Venüs-Jüpiter zorlu açısıyla sizler de duygularınızı abartılı şekilde gösterebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bakış açın değişiyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Olaylara olan bakış açını değiştiren günlerden geçiyor olabilirsin. Bugün önüne sunulan bilgilerin yeterli gelmediğini düşünebilir, merak ettiğin konuların üstüne gidebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin yapacağı sürprize hazırlıklı ol. Evli bir Balık burcuysan, eşinin ailesinde yaşanan maddi sorunlara destek olmak isteyebilirsin. Eğitimi devam eden bir Balık burcuysan, yurtdışı değişim programlarıyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Son zamanlarda kafanı kurcalayan konuları arkadaşlarınla paylaşman senin için daha iyi olacak.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzgün ve sıkışmış bir ruh hali üzerinizde olabilir. Bunun da etkisiyle agresif yaklaşımlar ya da fevri çıkışlar sebebiyle yanılgılara, yanlış anlamalara açık bir gündesiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan koşullar oluşabilir. Sabah saatlerinde hızlı akan iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular, alım satım ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Vergi ve miras işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal stres ve baskıyı kontrol edebildiğiniz takdirde olumlu gelişmeler içerisindesiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz sempatik hissedebilirsiniz, ama fedakarlığınızın gerçekçi olduğundan emin olun. İdealler gerçekten insanların çalışmalarına hizmet etmelidir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için yeni yollar bulun.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınızla, ailenizle sarıp sarmalanmak için bundan güzel bir gün olamaz. Spontane bir akşam yemeği, kahvesi, film akşamı bahanesiyle sevdiklerinizle bir araya gelin ve morala depolayın.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel konular, okült bilgiler sizin için merak konusu olabilir.Ortaklıklarla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Partnerinizin saati saatine uymayan davranışlarını sineye çekmelisiniz. Özünde kötü bir insan olmadığını unutmamalısınız.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dün gece gördüğünüz rüyalar size ilham verebilir. Geleceğinizle ilgili bazı ipuçları almış olabilirsiniz. Bu dönem rüyalarınızı yazmayı deneyebilirsiniz. Aksiyonun bol olduğu keyifli bir gün olabilir. Uçaklarınızda rötarlar, beklediğiniz haberlerde gecikmeler söz konusu olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; nitelikli kişileri elinle koymuş gibi bulabilir ve görüştüğün insanların farklı yönlerini keşfedebileceğin bir gün olabilir.  Öğleden sonra karşındaki insanlara karşı uyum ve tölere sınırın daralabilir. Finansal kökenli hedeflerinde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Güç vebirliktelikleri zor meselelerini çözüme ulaştırabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>